Siyaset
Giriş Tarihi : 15-04-2022 19:39   Güncelleme : 25-05-2022 11:47

Milletvekili Usta’ dan Gerze ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta, Gerze’ de partililer ile bir araya gelip esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Milletvekili Usta’ dan Gerze ziyareti

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gerze’ ye geldi. İlçe parti binası önünde İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Usta, Cuma pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

İlçemizdeki esnafı tek tek ziyaret eden Milletvekili Usta, dile getirilen talep ve sıkıntıları not aldı.

Vatandaşlar genel anlamda alım güçlerinin düştüğünü, sebze, meyve gibi temel ihtiyaçların çok pahalı olduğunu dile getirirken esnaf da yakıt, gübre ve ilaca gelen zamlardan dolayı fiyatların arttığını bunun da satışları olumsuz yönde etkilediğinden dert yandı.

Esnaf ziyaretinin ardından parti binasında İYİ Partililerle bir araya gelen İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, şikâyetlerin yoğun olduğunu belirterek parti olarak vatandaşlarla diyaloglarının güçlü olması gerektiğini söyledi.

Çalışmanın en çok fayda sağlayacağı seçimin yaklaşan seçimler olacağını ifade eden Milletvekili Usta, “bundan önceki seçimlerde AK Parti’ den oy almak mümkün değildi. Şimdi öyle değil, en koyu AK Partili, AK Partiye oy vermiş olanlar dahi şu an vazgeçiyor, vazgeçmek üzere.

Mesele, “biz siyasi bir parti kurduk, 20 yıl onlar yönetti, biraz da biz yönetelim” meselesi değil; ülke elden gidiyor, bunu görmek lazım. Sağlık sorunlarından al da eğitim sorunları, dış politikayla ilgili sorunlar, Türkiye her şeyini kaybetti.

Türkiye, son 15 yılda 42 milyon dekar alanı, daha önceden ektiği halde şu anda ekmiyor. Hem vatandaş açısından hem de devletin genel menfaatleri açısından durum çok sıkıntılı. Vatandaş dış politikadaki meseleyi çok önemsemeyebilir ama devleti yönetenler olarak bizim önemsememiz gerekiyor.

Neresinden bakarsanız bakın bu iktidarın değişmesi, Türkiye’ nin iyi yönetilmesi lazım. Bunu konuşurken göğsünüzü kabarta kabarta konuşabilirsiniz, ülkemizi, Türkiye’ yi yönetecek en iyi kadrolara sahibiz, kadrolarımız mükemmel.

Planımızı, programımızı, yapacağımız işleri aşama aşama hazırlıyoruz, hesabını kitabını yapıyoruz. Gündem değiştikçe bizde planlarımızı, yol haritamızı güncelliyoruz. Bazı sorunlar çabuk çözülecek, bazıları zaman alacak ama ilk günden itibaren sorunların çözümü noktasında çok tutarlı işler yapacağız” diye konuştu.   

Gerze ziyaretinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’ ya İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, İYİ Parti Durağan İlçe Başkanı Musa Önder ile çok sayıda partili eşlik etti.  

AdminAdmin