Siyaset
Giriş Tarihi : 08-04-2015 10:23   Güncelleme : 08-04-2015 15:09

Milli İttifak Kuruldu

Dün Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından kesinleşen Milli İttifak sonrası Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır Gazetemize konuştu. Çakır İttifak İçin "Türkiyeyi heyecanlandıracak, seçmeni umutlandıracak adım atıldı. Özlemle beklenen ittifak gerçekleşti" dedi

Milli İttifak Kuruldu

 Dün Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından kesinleşen Milli İttifak sonrası Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır Gazetemize konuştu.  Çakır İttifak İçin "Türkiyeyi heyecanlandıracak, seçmeni umutlandıracak adım atıldı. Özlemle beklenen ittifak gerçekleşti" şeklinde konuştu 7 Haziran seçimleri öncesi merakla beklenen ittifak gerçekleşti. Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi arasında süren görüşmeler neticesinde Saadet Partisi 85 seçim bölgesinin 55’inde ilk sırada yer alırken, Büyük Birlik Partisi ise 30 seçim bölgesinde ilk sırayı aldı.

Anketlerde Barajın Aşılacağı Görülüyor

İttifak ile alakalı gazetemize konuşan Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır ise, Bu ittifakın Türkiye genelinde büyük bir heyecan meydana getirdiğini ve yapılan internet anketlerinde barajı çok rahat bir şekilde aşacağının görüldüğünü belirtti.

Milletin beklediği “Büyük Buluşma" gerçekleşti diyen Çakır, "Anadolu’nun tamamını kucaklayacak inançlı ve milli kadroların beklenen adresi, Saadet Partimiz ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu ve Saadet Partisi’nin çatısı altında kurulan Milli İttifak oldu. Ülkenin geleceği için büyük önem taşıyan ve milletin büyük umutlarla beklediği ittifak sağlandı. Saadet Partimiz ile Büyük Birlik Partisi arasında uzun süredir gerçekleşen görüşmeler sonucunda sağlanan ittifak ile partiler seçimlere birlikte girecek. Güçlü bir kadro ile üçlü ittifak biçiminde Meclis'e girelim dedik. Ama takip buyurduğunuz gibi üçlü ittifak gerçekleşmedi. Bizler de Büyük Birlik Partimiz ile bu arzumuzu gerçekleştirdik. Taktir milletimizin" dedi.

Adaylar 10 Nisan'da açıklanacak!

Milli İttifak'ın Sinop adayları hakkında konuşan Hamit Çakır, kesin aday listesinin 10 Nisan'da YSK'ya teslim edileceği ve kamuoyu ile paylaşılacağını belirterek, Genel Merkezin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

AdminAdmin