Siyaset
Giriş Tarihi : 18-04-2017 13:32   Güncelleme : 18-04-2017 16:31

Nazım Maviş Gerze Teşkilatı'nı Kutladı

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, 16 Nisan’da yapılan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’na yüzde 56 ile “evet” diyen ilçemizin Akpartili üyeleriyle bir araya geldi

Nazım Maviş Gerze Teşkilatı'nı Kutladı

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, 16 Nisan’da yapılan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’na yüzde 56 ile “evet” diyen ilçemizin Akpartili üyeleriyle bir araya geldi.

 

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı’nda konuşan Maviş, teşekkür etmek maksadıyla teşkilatı ziyaret ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. “Evet” oylarının ilçemizde fazla çıkmasında, başta ilçe başkanı İzzet Karaman olmak üzere, kadın kollarına, gençlik kollarına, ilçe meclis üyelerine ve il genel meclisi üyelerine teşekkür eden Maviş, “gözlerinde Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin parıltısı olan, yüreklerinde Ak Parti sevdası olan, rütbesiz askerlere, ak gönüllülere kucak dolusu, yürek dolusu teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Gerze’de çalmadığımız kapı kalmadı”

Gerze’ye seçim süreci içerisinde dört gün geldiğini söyleyen Maviş, en çok ziyaret ettiği ilçe olduğunun altını çizdi. Geldikleri her gün akşamın geç saatlerine kadar çalıştıklarını ve Gerze’de çok dolu bir program geçirdiklerini ifade etti. Maviş, “esnafları, sivil toplum kuruluşlarını, pazarı, sanayiyi, köyleri ziyarettik ettik. İşçi çalıştıran ticari kuruluşları ziyaret ettik. İşçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Hasta ziyareti yaptık, taziye ziyareti yaptık. Her Gerze programımız oldukça verimli geçti. Çalmadığımız, girmediğimiz kapı kalmadı Gerze’de. Bizim olmadığımız zamanlarda da teşkilatımızın kıymetli mensupları mahallelerin, köylerin kapılarını çaldılar” diye konuştu.

 

“Gerze, Sinop’un gelişen, parlayan ve büyüyen yüzüdür”

Bir ilkokul çocuğunun 23 Nisan şiirini ezberlediği gibi Gerze’yle ilgili ödevlerini de her zaman madde madde saydıklarını belirten Ak Parti Sinop Milletvekili, Gerze’nin ajandalarında yazan hizmetlerden çok daha fazlasını hak ettiğini sözlerine ekledi.

 

Gerze’nin Sinop’un gelişen, parlayan ve büyüyen yüzü olduğunu vurgulayan Maviş, vadettikleri hizmetlerin yarısını, bir buçuk yıllık süre zarfında tamamladıklarını belirtti. Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın talimatıyla BOTAŞ Genel Müdürü’nün gecenin 12’sinde kendisini aradığını ve doğalgazın çok kısa bir sürede Gerze’ye geleceğini ve halkın kullanımına sunulacağını söyleyen Maviş, “böylelikle Gerze, büyüme trendini daha da yukarı çıkarmak suretiyle, Sinop’un parlayan yıldızı olmasını daha da kavi hale getirmiş olacak” dedi.

 

“Türkiye kazandı”

Dün kendilerine “kim kazandı, kim kaybetti” diye sorduklarını belirten Maviş, kazananın evet vereniyle, hayır vereniyle, tüm Türkiye olduğunun altını çizdi. Sandıktan ne çıkarsa çıksın, kararın başlarını tacı olacağını belirttiklerini aktaran Maviş, “milli irade nasıl tecilli ederse başımızın tacıdır. Yüzde 50+1 oyu sandıktan kim alırsa seçimin galibidir. Onun iradesi bizim başımızın tacıdır. Nihayetinde millet de iradesini sandıkta beyan etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sandıktan onay alarak kabul edilmiş oldu. İnşallah bu karar Türkiye için, milletimiz için, coğrafyamız için, İslam alemi için ve bütün Dünya için hayırlara vesile olacak” şeklinde konuştu.

 

“Yedi düvele karşı mücadele ettik”

Nazım Maviş’le birlikte Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden İl Başkanı Ali Çöpçü de, Gerze’De yüzde 56 oranla büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kolay bir seçim olmadığını vurgulayan Çöpçü, “Topyekun, yedi düvele karşı mücadele ettiğimiz bir seçimdi. Allah’a şükür ki yüzde 51,5 oranla bu seçimden galip çıktık. Büyük bir zafere imza attık. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Bu sistemi yürürlüğe koymak kolay olmayacak. Parlamenter sistemden çıkıp yeni bir sistemle Türkiye’nin hedeflerine adım adım ilerlemek kolay olmayacak. İnşallah bu sistem ülkemize hayırlı olacaktır. Ülkemizin büyümesine, gelişmesine ve kalkınmasına büyük bir çaba sarfedecektir. Bu sistem ülkemize, milletimize hayırlı olsun diyorum. Teşkilatımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

“Daha aydınlık günler bizleri bekliyor”

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ise, güçlü bir Türkiye yolunda çok önemli bir virajı aştıklarını belirterek, “inşallah bundan sonra daha güzel ve daha aydınlık günler bizleri bekliyor. Teşkilatımı buradan bir kez daha kutluyorum. Bu süreçte bizimle birlikte 7/24 ailelerini ve çocuklarını bırakarak çalıştılar. Haklarınızı helal edin” şeklinde konuştu

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş