Siyaset
Giriş Tarihi : 02-11-2015 11:49   Güncelleme : 02-11-2015 11:29

Nazım Maviş seçim sonuçları ardından halka hitap etti

AK Parti'nin yeni Sinop Milletvekili Nazım Maviş; "Bu ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa mahkum etmek isteyenlere sizler 'dur' dediniz. Bu gün öncü, gelişen, büyük, lider Türkiye'nin yeniden yoluna kararlılıkla devam edişinin günüdür” dedi.

Nazım Maviş seçim sonuçları ardından halka hitap etti
 AK Parti'nin yeni Sinop Milletvekili Nazım Maviş;  "Bu ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa mahkum etmek isteyenlere sizler 'dur' dediniz. Bu gün öncü, gelişen, büyük, lider Türkiye'nin yeniden yoluna kararlılıkla devam edişinin günüdür” dedi.  

Kendini 2-0'a kenetleyen AK Parti'de sevinç buruk oldu. Oylarını 7 Haziran ardından Sinop genelinde yüzde 47,59'dan, yüzde 56,26'ya yükselterek oy oranını yüzde 8,67 yükselten AK Parti bu önemli başarısına rağmen, meclise sadece Nazım Maviş’i gönderdi. Bu nedenle AK Parti teşkilatında sevinçle karışık hüzün hakimdi. 

Nazım Maviş seçim sonuçlarını Boyabat ilçesinde parti teşkilatında takip etti. Seçim sonuçlarının açıklanması ardından partililer Maviş’i tebrik etti. 

Maviş yaptığı ilk açıklamada, tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Boyabat'ta kamyon üzerinde coşkulu kalabalığa hitap eden Nazım Maviş; "1 Kasım zaferimiz kutlu olsun. AK Parti bir tarih yazdı. Bu gün Boyabat, Durağan, Saraydüzü, Sinop bir tarih yazdı. Durağan'da yüzde 81 oy aldık. Buradan Durağan'daki hemşehrilerime selam gönderiyorum. Boyabat AK Parti'nin tarihinde rekor kırdık ve yüzde 70 oy aldık. Bütün Boyabatlılar Recep Tayyip Erdoğan'a, Ahmet Davutoğlu'na ve Boyabat'ın evladına sahip çıktınız. Bu zafer sizlere kutlu oldu. Bu ülkeyi kaosa ve istikrarsızlığa mahkum etmek isteyenlere sizler 'dur' dediniz. Bu gün öncü, gelişen, büyük, lider Türkiye'nin yeniden yoluna kararlılıkla devam edişinin günüdür” dedi.  

Nazım Maviş Boyabat ardından geçtiği Durağan'da da coşkulu bir kalabalığa seslendi. 

 
AdminAdmin