Siyaset
Giriş Tarihi : 12-10-2021 13:34   Güncelleme : 12-10-2021 14:23

Pandemi Sonrasında İlkini Gerze'de Yaptılar

AK Parti Gerze İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti

Pandemi Sonrasında İlkini Gerze'de Yaptılar

Parti tüzüğüne göre her ay düzenli olarak yapılması gereken fakat pandemi dolayısıyla ile yaklaşık 2 yıldan bu yana yapılamayan Danışma Meclisi Toplantısı Sedat Işıdı Kültür Merkezinde 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından ilk Olarak Divan Kurulu Oluşturuldu

Divan Başkanı Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun olurken İlçe Koordinatörü Cemalettin Koca, İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy Divan Üyesi oldular.

TBMM’de Meclis çalışmaları dolayısıyla Danışma Kurulu Toplantısına katılamayan Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ise programa telefon bağlantısıyla katıldı.

Maviş, konuşmasında “Bütün arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. İlçe danışma toplantılarının ilkini Gerze’de başlatıyoruz. Sizlerle birlikte olmayı çok arzu etmeme rağmen meclis çalışmalarımız başladı bu kapsamda TBMM gündemi içerisinde çalışmalara başladık. İnşallah 23 Ekim 2021 tarihinde Sinop’ta yapılacak Danışma Toplantısında birlikte olacağız" dedi.  

Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun gerçekleştirdiği konuşmasında şu konuların altını çizdi:

"3 büyük beladan uzak durarak başarının kapısını aralayacağız.

1-banane

2- ben bilmem

3- bahane

Başarının sırrı, koşullar neyi gerektiriyorsa kesintisiz çalışmak, kurumsal kimlik, kişisel kalite, kurumsal kaliteyi sağlamak" diyerek adalet, sadakat, merhamet, sevgi, emniyet, ehliyete vurgu yaptı.

Divan Üyeleri ve misafirleri selamlayarak konuşmasına başlayan Kurt, böyle toplantıların özlendiğini, pandemi dolayısıyla uzun süredir bir araya gelinemediğini belirtti.

Kurt, Danışma Meclisi Toplantılarının ilk olarak Gerze’de başladığını söyleyerek bunun gurur verici olduğunu söyledi. Kurt konuşmasının devamında, “hedef 2023; Reisimizin emrindeyiz. Hedefimize ulaşmak için hepinizin azmine ihtiyacımız var” diye konuştu.  

Danışma kurulu toplantısı şu şekilde devam etti:

Partililere söz verilerek sorular cevaplandı. Önceki dönem ilçe başkanları ve belediye başkanlarına söz verilerek talep ve öneriler dinlendi. Giresun, şu an küresel olarak ekonomik sıkıntı yaşandığı belirtti. Program soru cevap şeklinde devam etti.

AdminAdmin