Siyaset
Giriş Tarihi : 11-02-2019 15:41   Güncelleme : 12-02-2019 11:18

Saadet’in adayı Mehmet Ali Yavuz

Saadet Partisi, Gerze Belediye Başkan Adayını, il genel meclis ve belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı

Saadet’in adayı Mehmet Ali Yavuz

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı, düzenledikleri aday tanıtım toplantısında Belediye Başkan Adayı, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı.

“Milli Görüş Belediyeciliğini Gerze’de hayata geçireceğiz”

Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısı İlçe Başkanı Hamit Çakır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi’nin Milli Görüşün son partisi olduğunu söyleyerek; “Saadet Partisi’nin belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için adaylarımız karşınızda. Hep birlikte, milli irade ve milli görüş belediyeciliğini inşallah göstereceğiz. Canla başla çalışarak Gerze’de değişimi başlatacağız. Destek sizden hizmet bizden. 31 Mart seçimleri Gerze’mize, Sinop’umuza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

“Kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz”

Daha sonra Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yavuz, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. “Seçimler sonucunda Gerzeli hemşerilerimiz bizi göreve layık görürlerse dürüst ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla göreve geleceğiz” diyen Yavuz, “Ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız, kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz. Adil olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik biçimde yapacağız. Yöresel imkan ve kaynakları harekete geçireceğiz. Kültürel değerleri koruyacağız. Sorunlara çare olacak bir anlayış tesis edeceğiz. Biz belediyecilik anlayışımız ile üniversite öğrencilerine ve akademisyenlerimizin dertlerine çare olacağız. Dost bir belediyecilik kuracağız” dedi.

Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri adaylarının isimleri ise şöyle:

Suat Güngör ve Ahmet Uysal’ın İl Genel Meclis Üyesi Adayları olarak isimleri açıklanırken Şükrü Balta, Sadullah Balcı, Şerafettin Usta, Ayla Çakır, Mahmut İnce ve Nazmi Gölgeci ise Belediye Meclis Üyesi Adayları olarak açıklandı.

     

AdminAdmin