Siyaset
Giriş Tarihi : 05-05-2023 19:21   Güncelleme : 06-05-2023 11:29

Şanlan, Gerze’ de İYİ Parti seçim bürosu açılışına katıldı

İlçemiz Recai Kuruoğlu bulvarında İYİ Parti’nin seçim bürosu açıldı. Açılışa İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan da katılım sağladı

Şanlan, Gerze’ de İYİ Parti seçim bürosu açılışına katıldı

İYİ Parti Gerze seçim bürosu açıldı. İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan partisinin Gerze’ ’deki seçim bürosu açılışına katıldı.  14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını Sinop ve ilçelerinde aralıksız sürdüren İYİ Parti diğer yandan seçim irtibat bürosu açılışlarını da gerçekleştiriyor.

İYİ Parti’ nin seçim irtibat bürosu ilçemiz Hamidiye Mahallesi Recai Kuruoğlu Bulvarında İYİ Partililerin katılıyla açıldı. Açılışa İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Serpil Ünlütürk ve yönetimi, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ve yönetimi de katıldı.

Seçim bürosunun hem ilçemize hem de 14 Mayıs seçimleri için hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan, açılışa katılan herkese teşekkür ederken seçimlerde destek beklediğini kaydetti.

PAZAR ESNAFINI VE TÜKETİCİYİ DİNLEDİ

Seçim irtibat bürosu açılışının ardından ilçemizdeki çalışmalarını sürdüren Şanlan, ilçemiz esnafını ve Pazar esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Sorunları çok iyi bildiğini, hem üreticinin hem tüketicinin derdiyle hemhal olduğunu belirten Şanlan, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve kendisini desteklemeleri için vatandaşlardan destek istedi.

Esnaf ziyaretinde Milletvekili Adayı Şanlan' a İYİ Parti Sinop İl Başkanı Serpil Ünlütürk ve yönetimi, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ve yönetimi de eşlik etti. 

AdminAdmin