Siyaset
Giriş Tarihi : 14-04-2023 17:42   Güncelleme : 14-04-2023 20:00

Şanlan, Pazar Esnafını ve Vatandaşı Dinledi

İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan ve parti teşkilatı üyeleri, ilçemiz halk pazarını ziyaret etti

Şanlan, Pazar Esnafını ve Vatandaşı Dinledi

İlçemiz Cuma pazarını ziyaret eden İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan, hem pazar yeri esnafını hem de vatandaşları dinledi. 

İYİ Parti Sinop İl Başkanıyken de, Milletvekili Aday Adayıyken de ilçemizi sürekli ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan, bugün ilçemiz Cuma pazarında hem üretici hem de tüketiciyle buluştu.

Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla istişare eden Şanlan, sorunları bildiğini ve ortadan kaldırmak için çalışacaklarını kaydetti. 

HEM ÜRETİCİYİZ HEM TÜKETİCİYİZ: KAZANDIĞIMIZ ALMAYA YETMİYOR

Pazar esnafı gübre, yem ve yakıt fiyatlarının sürekli arttığını bu sebeple bu artışı tezgahlara yansıtmak zorunda kaldıklarını, günün sonunda kazandıklarının alışveriş yapmaya denk gelmediğini söylediler. 

Sorunları ve talepleri dinleyen Milletvekili Adayı Şanlan, sorunları çok iyi bildiğini, kendisinin de köy çocuğu olduğunu ifade ederek, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Bıkmadan, yorulmadan, çalınmadık  kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını kaydeden Şanlan, 14 Mayıs seçimlerine kadar vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti.

Şanlan' a Gerze ziyaretinde İYİ Parti Sinop İl Başkanı Serpil Ünlütürk ve yönetimi, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ve yönetimi eşlik etti.

AdminAdmin