Siyaset
Giriş Tarihi : 18-01-2019 16:30   Güncelleme : 18-01-2019 17:13

Şensoy, Hedefimiz Gerze'yi Hak Ettiği Yere Taşımak

Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclis Üyesinden Gazetemize Ziyaret

Şensoy, Hedefimiz Gerze'yi Hak Ettiği Yere Taşımak

Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve İlçe Yönetiminden Gerzeninsesi Gazetesine Ziyaret

13 Aralık 2018 tarihinde Ak Parti Gerze Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Cevat Şensoy Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve İl Genel Meclis Üyesi  Ahmet Burma ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Demircan ile esnaf ziyaretinde bulundular.

Gazetemize yapmış oldukları ziyarette Şensoy, Aday Adaylık yarışmasından çıktıktan sonra ilk defa Gerze’de esnaf ve Siyasi Parti ziyaretleri yaptıklarını kaydederek, amacımız bütün halkımızla kuçaklaşarak ilçemizi Ak Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz, dedi.

Şensoy konuşmasının devamında; Mart 2019 Yerel Seçimlerinde GERZE Belediye Başkan Adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Görevlendirildim.
Sayın Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanım olmak üzere Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım Maviş’e, İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun’a, İlçe Başkanım Vahdettin Özdemir’e, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, ayrıca bu kutlu yola birlikte başladığımız, birlikte devam ettiğimiz ve edeceğimiz Kıymetli Aday Adayı Arkadaşlarıma, her daim desteğini yanımda hissettiğim Gerze halkımıza, hemşerilerime, hısım akraba ve aile dostlarıma, eşime minnet ve şükranlarımı sunarım. Samimiyet ve gayretle; gönül-hizmet belediyeciliği anlayışını şiar edinerek, Gerze'yi hak ettiği noktaya taşımak adına tüm gücümüzle gayret edeceğimizi bilmenizi isterim.

En büyük hedefimiz; bunu hep birlikte başaracağımıza olan inancımdır. Tüm hemşerilerime partili partisiz teşekkür eder, saygılar sunarım.

AdminAdmin