Siyaset
Giriş Tarihi : 12-10-2020 16:10   Güncelleme : 12-10-2020 16:42

Sinop Teşkilatı, Genel Başkan Destici’nin Yanında

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, 11. Olağan Kongre'de Genel Başkan Mustafa Destici'ye Sinop teşkilatı olarak tam destek verdiklerini açıkladı

Sinop Teşkilatı, Genel Başkan Destici’nin Yanında

Büyük Birlik Partisi 18 Ekim pazar günü Ankara Taha Akgül Spor Kompleksi'nde, partinin 11'inci Olağan Kongre'sinin gerçekleştirilecek. Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, kongrede BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Şahin, yaptığı açıklamada; “Büyük Birlik Partisi” şehit liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun, 29 Ocak 1993 tarihinden itibaren başlattığı Yeni Oluşum Hareketi’nin adı olmuştur. Türkiye’nin milli güçlerine hitaben yayınladığı Milli Mutabakat Çağrısı ile başlayan bu hareket, ülkemizin bütün problemlerini çözmede müşterek değerler etrafında kenetlenmenin gerekliliğini ortaya koyan bir gönüllü birlikteliktir.

Eski Hatıralarımız, Yeni Umutlarımız Olmalı

Rahmetli ve Ebedi Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu,‘ Milli Mutabakat’ metni ile tüm hak dava mensuplarına birlik çağrısında bulunmuş, Emperyalist, sömürgeci ‘yeni dünya düzeni’ karşısında yeniden ‘Nizam-ı Âlem’ demişti. Açık bir kölelik düzeni olan ‘Yeni dünya düzeni’ karşısında, Kızıl elmamızı; Nizam-ı Âlem Ülküsü ve Türk-İslam birliği olarak ilan etmişti. Çıktığımız bu kutlu yolda bugün Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin liderliğinde Büyük Birlik Partisi olarak her anı acı, tatlı ve meşakkatle geçen 27. yılı geride bıraktık. Heyecanımızı ve mücadele şevkimizi ilk günkü kadar taze tutarken, çeyrek asırlık yolculuğumuz esnasında edindiğimiz deneyimlerle ve sağlam adımlarla geleceğe birlikte yürüme azmindeyiz.

Rahmetli Kurucu Liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu bir sohbetinde, ’Eski hatıralarımız, yeni umutlarımız olmalı’ demişti. Çeyrek asırlık siyasetimizde milletimizin huzur ve refahı, devletimizin bekası, üniter yapımızın muhafazası ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için siyaset sahnesinde yolumuza tüm Türkiye ile birlikte Sinop il ve ilçe teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile birlikte devam edeceğiz” dedi.

açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Türk siyasetinde milli duruş noktası, sağduyunun sesi, milli vicdanın temsilcileri ve birlik mayası olmak bizlere bırakılan mirastır. Vatandaşımızın; doğru bildiğini söyleyen, dik duran, düz yürüyen her koşulda devletinin ve milletinin çıkarlarını ön planda tutan ve söz konusu vatan ise gerisi teferruattır düşüncesi ile bu kutlu davayı yürüten Büyük Birlik Partimize göstermiş olduğu tevazu ise Alperen’ler olarak bizleri son derece onurlandırmaktadır.

Devlette Birlik, Bayrakta Birlik, Vatanda Birlik, Dilde Birlik Ve Millette Birlik

Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici nin dediği gibi: “Devlette birlik, bayrakta birlik, vatanda birlik , dilde birlik ve millette birlik. Bugün, insanca bir yaşam, hakça bir paylaşım, ahlak ve adaleti hâkim kılmak ve yeni bir geleceğin inşası için ’yeni bir Türkiye ülküsüne’ ihtiyaç vardır.“Kapsama alanı tüm kimlikler olan ve hepimiz aynı kilimin desenleriyiz, hepimiz birlikte büyük Türk milletiyiz anlayışını benimseyen, kalkınma ve refah talebiyle demokrasi talebini birlikte öncelikli hedefleyen, özgürlük talebiyle güvenlik ihtiyacını beraber düşünen, vatanseverlik, milliyetçilik, muhafazakârlık ve demokratlık terkibinin en güzel şekilde yapıldığı bir siyaset anlayışını elzem gören, manevi ve maddi atılımların birbirini kovaladığı bir siyaset anlayışı, Türkiye’nin ihtiyacı olan siyaset anlayışıdır” .

Bu vesile ile bir kez daha Sinop il ve ilçe teşkilatlarımızın başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici olmak üzere partimizin divan heyeti, genel başkan yardımcılarımız ve parti yöneticilerimizin yanında olduğumuzu beyan eder; tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza , Alperen Ocakları Başkanlıklarımıza, yöneticilerine, üyelerimize ve dava arkadaşlarımıza saygı ile şükranlarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin