Siyaset
Giriş Tarihi : 01-11-2015 16:54   Güncelleme : 01-11-2015 16:56

Sinop'ta adaylar oylarını kullandı

Tüm Türkiye'nin kilitlendiği 1 Kasım genel seçimlerinde Sinop milletvekili adayları da oylarını kullandı.

Sinop'ta adaylar oylarını kullandı
 AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Maviş oyunu mezun olduğu Boyabat Yenimahalle Cengiz Topel İlkokulunda kullandı. Saat 11.00 sıralarında oy kullanmak için Cengiz Topel İlkokulu'na gelen Maviş'e Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile çok sayıda partili eşlik etti. AK Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş, oyunu kullandıktan sonra parti yetkilileriyle birlikte sandık bölgelerini ziyaret etti. 

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Cengiz Tokmak'da saat 12:30  sıralarında oyunu kullanacağı Sinop Abalı Ortaokulu'na geldi. Tokmak'a okula gelişi sırasında İl Başkanı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ile çok sayıda teşkilat üyesi eşlik etti. Tokmak 1091 nolu sandıkta oy kullandı. Tokmak seçim sonuçlarının Sinop'a ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Oyumuzu kullandık. İnşallah bu gün ülkemiz ve milletimiz için hem Sinop'umuzdan, hem de ülke genelinden iyi neticeler bekliyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz eşi Canan Karadeniz ile birlikte oyunu kullandı. Sinop Emirgazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oyunu kullanan Karadeniz gazetecilere kucağında henüz 1 yaşındaki Nehir ile fotoğraf verdi. Karadeniz, "İnsanca ve hakça bir düzeni gerçekleştirmek için çıktığımız yolda demokrasimiz için önemli olan bu seçimler, aydınlık bir Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için çok çok önemli. Hepimize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. 

Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayı Cavit Üçüncüoğlu Sinop Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 65 nolu sandıkta, MHP adayı Adem Çilek'te Boyabat ilçesinde oyunu kullandı. 
AdminAdmin