Siyaset
Giriş Tarihi : 20-01-2021 13:33   Güncelleme : 20-01-2021 14:42

Sinop’ta Siyaset Akademisi Eğitimleri Tamamlandı

AK Parti’de 19. dönem Siyaset Akademisi eğitimleri tamamlandı; Sinop’ta eğitimlerini başarıyla tamamlayan 132 katılımcıya düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi

Sinop’ta Siyaset Akademisi Eğitimleri Tamamlandı

AK Parti Sinop il teşkilatı Ar-Ge birimi tarafından düzenlenen siyaset akademisi eğitimleri tamamlandı. Güncel siyasi gelişmeler başta olmak üzere Türk siyasi tarihi ve ülkemizin gelecek vizyonunun anlatıldığı eğitimlerde ayrıca sosyal medya kullanımı, toplumsal yapı ve aile kurumu, irfan dersleri ve infak kültürü gibi konular da ele alındı.

10’u engelli olmak üzere toplam 132 katılımcının yer aldığı eğitimlerde, 7 kişiye üstün başarı belgesi verildi. Katılımcılara sertifikaları; Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun ve Ar-Ge Birim Başkanı Süleyman Yazıcı tarafından pandemi kurallarına uygun olarak takdim edildi.

Siyaset akademisinin siyasette apayrı bir vizyon ortaya koyduğunu aktaran AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, “Siyaset Akademisi dersleri bu yıl, teorik ve uygulamalı olarak dört temel başlık altında yaklaşık 60 alt başlıkta gerçekleştirildi. Katılımcılarımız, Türk siyasetine giriş, siyasal sistemler, siyasal ideolojiler, siyasal strateji ve iletişim becerileri, ekonomi ve dış politika konularında birbirinden değerli akademisyenler, siyasetçiler ve uzmanlardan eğitimler gördüler.

19 yıldan bu yana vizyon projeleri hayata geçiren AK Partimiz, aslında siyaset akademisiyle de vizyonunu ortaya koyuyor. Burada verilen eğitimleri sadece siyasetle sınırlı tutmadık. Kültür ve kimliğimizi yansıtan değerler eğitimleri de verildi.

Katılımcılarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine bizlerle tecrübelerini paylaşan saygıdeğer eğitimcilerimize de şükranlarımı sunuyorum. İnşallah sağlıklı günlerde yüz yüze eğitimlerimizin olduğu akademilerde de buluşmak nasip olur” diye konuştu.

AdminAdmin