Siyaset
Giriş Tarihi : 13-12-2020 16:12   Güncelleme : 14-12-2020 10:19

Sözleşme İmzalandı

Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı

Sözleşme İmzalandı

Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefi doğrultusunda ilçemizde de yapımı gerçekleştirilecek olan Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesinin imza töreni Gerze Belediyesinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun’un büyük katkı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un destekleriyle ilçemizde yapımı onaylanan ve 19.11.2020 tarihinde ihalesi gerçekleşen proje için yüklenici firma Birlik Elektrik İnşaat tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. ile Gerze Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, Proje Sorumlusu Belediye Çevre Mühendisi Uğur Çetin ve Belediye Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür Büyük imza töreninde hazır bulundu.

Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi projesi sözleşmesi imza töreninde Şensoy projeyle alakalı olarak “İlçemizin en önemli Kültürel Miraslarından birisi olan Tarihi Zeytinlik Parkı’nda yapılacak Rekreasyon çalışmalarıyla Millet Bahçesi’ne dönüştürecek projemiz her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.

Gerze’nin tarihi dokusunu gelecek kuşaklara aktaracak

Tarihi Köşk Caddesi Projesi’nde Arnavut Kaldırım Taşları ve baskı beton çalışmasının bölgede de kullanılacağını kaydederek, vatandaşların proje içinde yer alacak Seyir Terası, Çocuk Oyun Grupları ve Yetişkin Dinlenme Alanlarının olacağını söyledi.

AdminAdmin