Siyaset
Giriş Tarihi : 06-03-2015 15:02   Güncelleme : 06-03-2015 14:00

TEŞKİLATI MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

CEMAL ŞEN AK PARTİ SİNOP TEŞKİLATI MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ…

TEŞKİLATI MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
 Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Cemal ŞEN 1 Mart Pazar günü yapılan teşkilat temayül yoklaması sonucu kendisine gösterilen yüksek ilgi ve alakaya teşekkür etti.

 Teşkilatlara teşekkür mesajı da gönderen Cemal ŞEN 20 Şubat 2015 – 1 Mart 2015 tarihleri arası aday adaylarımız yoğun bir çalışma yaptılar. İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek kendilerini tanıtmaya çalıştılar. Barış ve hoşgörü içinde geçen bu sürede bizde hızlı bir tempo ile Ak Parti Sinop teşkilatlarımızın mensubu olan tüm kardeşlerimize öncelikle mesajlarımızla yetişebildiğimiz kadarı ile de yüz yüze görüşme ile kendimizi tanıtmaya çalıştık.

 Aday Adayları içinde farkımızı ise şu üç özeliğimizle öne çıkardık ve altını çizdik;

1-) DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ SİYASET ADAMI CEMAL ŞEN. . .

 Gençlik yıllarımda başlayan toplumsal olaylara olan ilgim birçok sivil toplum kuruluşunda bulunmama vesile oldu. Başkanlık düzeyinde de olan bu görevlerimi başarı ile yürüttüm. Halen devam eden görevlerim var. Yine bu ilgi ve alakalı kişiliğime dayalı olarak gençlik yıllarımda siyasete girdim.

Başkanlık düzeyi dâhil birçok siyasi sorumluluk taşıyan görevlerde bulundum. Bugüne kadar bulunduğum bu görevler ve yaptığım çalışmalar DENEYİMLİ ve TECRÜBELİ bir SİYASET Adamı olmamı sağladı.

2-) BÜROKRAT VE DEVLET TECRÜBESİ OLAN CEMAL ŞEN. . .

Hayatımın en verimli ve olgunluk çağının başlangıcı olan 30’lu yaşlarında Başbakanlıkta Müşavirlik görevine atanarak yaklaşık üç yıl muhtelif görevler yaptım. Daha sonra ise ülkemizin 2. büyük şehri ve başkenti olan ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİN’ de Başkan Danışmanlığına atandım. Bu Danışmanlığım süresinde proje koordinatörlüğü başta olmak üzere birçok farklı görevleri başarı ile yürüttüm, yaklaşık 11 yıl süren bu görevlerim Başbakanlıkta ki 3 yılı da hesaba kattığımızda 14 yıllık yönetici olarak  bürokratlık yapmış birisi olarak emekli oldum.

 

 

3-) İŞ ADAMI CEMAL ŞEN. . .

Çocukluk yıllarına dayanan ve seyyar satıcılıktan başlayan ticari hayatım beni birçok özel sektör kuruluşunda özelliklede pazarlama departmanlarında yöneticilik düzeyine kadar getirmiştir.  Zaman  zaman şirket  ortaklığı ve aile şirketi  düzeyine kadar getirdiğim ticari hayatıma 1997 yılında Başbakanlıkta başlayan Müşavirlikle birlikte ara vermiştim. Ancak 2011 yılında emekli olduktan sonra bürokratik tecrübemi de katarak tekrar başladım. Gayrimenkul yatırım ve organizasyonları noktasında birçok projeyi başarı ile yaparak markalaşmış oldum, yine tarihi eserlerin mimari projeleri ve inşaat uygulamaları noktasındaki uzmanlığımı da katarak bu kategoride aranan marka şirketler arasına girdim.

Şu anda ENSAR PROJE İNŞAAT GAYRİMENKUL ORGANİZASYON şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak hayatıma devam ediyorum, bu özelliğimizle de iş adamı kimliğimizi öne çıkarmış olduk.

 Teşkilatlarımıza bu özelliklerimizi anlattığımızda yoğun ilgi gördük. Bundan sonra Snop’luların bizi bu özelliklerimizle tanımalarını istiyoruz…

Tecrübeli ve de bilge siyasetçi, donanımlı, deneyimli, bürokrat istikrarlı başarılı iş adamı. . .  Diyerek Cemal ŞEN sözlerini bitirdi.

hakan akbaşhakan akbaş