Siyaset
Giriş Tarihi : 20-01-2015 23:03   Güncelleme : 20-01-2015 23:09

Tokmak ve Çöpcü'ye Görkemli Karşılama

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’tan İl Başkanı Sıfatıyla Son Kez Teşkilat Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Tokmak ve Çöpcü'ye Görkemli Karşılama
 Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yeni il başkan adaylığı uygun görülen Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik Durağan, Boyabat, Saraydüzü, Dikmen, Gerze ve Sinop Merkez İlçe de partililerle bir araya geldi.

İl Başkanı Cengiz Tokmak il başkanı sıfatıyla son kez geldiği Dikmen’de partililer ve vatandaşlar tarafından davul zurna ve büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.

Ziyarette Tokmak heyet davul ve zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanırken, açılışta konuşan Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen “ Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti iletti.

İlçe başkanı yapılacak olan il kongresinin hayırlı olmasını dileyerek, yeni il başkan adayı Ali Çöpcü’ye de başarı temennilerinde bulundu.”

Daha sonra konuşan Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ise yapılan karşılamadan dolayı partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Tokmak, İlçe kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını belirterek, Ak parti kongrelerinin kısır yarışlar, tartışmalar yerine kardeşlik ortamında gerçekleştiğini kaydetti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı teslim ederken oluşturmuş olduğu alt yapıyı oluşturmaya gayret ettiğini hatırlatan Tokmak, önceden yaptığı açıklamayla il başkanlığına aday olmayacağını ve bu doğrultuda genel merkez ile yapılan istişareler sonucu Ali Çöpcü’nün uygun görüldüğünü belirtti.

Yapılan il başkanı tespiti öncesi teşkilata sorulduğunu ve yapılan istişarelerin sonucunda 10 isimden Ali Çöpcü  isminin ön plana çıktığını kaydeden Tokmak, bundan sonraki süreç de de yine birlik ve beraberlik çerçevesinde milletvekili adaylarının tespit edileceğini sözlerine ekledi.

En son konuşan Ak Parti Sinop İl Başkan Adayı Ali Çöpcü ise, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında, Ak Partide yönetim kurulu üyeliği yaptığını ve yapılan istişareler sonrası İl Başkanlığına uygun görüldüğünü ve Sinop’a hizmet etmek için mücadele edeceğini hatırlattı.

Çöpcü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni yönetim kadrosuyla, Sinop için çalışıp ter dökeceklerini ve yapılacak milletvekilliği seçiminde Ak Parti’nin en büyük başarı ile çıkması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

hakan akbaşhakan akbaş