Siyaset
Giriş Tarihi : 09-04-2015 22:09   Güncelleme : 10-04-2015 00:18

Tokmak ve Maviş'e Çoşkulu Karşılama

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, Sinop kent merkezinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Tokmak ve Maviş'e Çoşkulu Karşılama
 AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, Sinop kent merkezinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Parti binasında ise bazı teşkilat üyeleri sevinçlerini oynayarak ortaya koydu.  
Ankara'dan hareket etmeleri ardından ilk olarak Saradüzü, Durağan ve Boyabat teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti adayları, adaylıklarının açıklanması ardından ilk kez geldikleri Sinop'ta büyük bir kalabalık partili grup tarafından karşılandı. AK Parti il binası önünde davul ve zurnayla karşılanan Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, teşkilat mensupları ile kucaklaştı. 
Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan İl Başkanı Ali Çöpcü birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Yaptıkları konuşmalarda 2-0'a kilitlendiklerini belirten her iki aday, aday sıralamasının önemli olmadığını, Sinoplunun gereken desteği vereceğine inandıklarını dile getirdi. 

Programa AK Parti aday adayları Fahri Alkan ile Seyit Ali Çetin'de katıldı.
hakan akbaşhakan akbaş