Siyaset
Giriş Tarihi : 21-01-2015 00:48   Güncelleme : 21-01-2015 00:13

Tokmak'a Gerze'den Tam Destek

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve İl Başkan Adayı Ali Çöpcü'den Üst Düzey Ziyaret

Tokmak'a Gerze'den Tam Destek
 Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkan adaylığı noktasında onay verdiği Ali Çöpcü ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ile Gerze İlçe Teşkilatını İl başkanı olarak son kez ziyaret etti.

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman İl Başkanı ve yeni başkan adayı Ali Çöpcü’yü kapıda karşılayarak parti binasına geçtiler.

Başkan Karaman, Tokmak ve Çöpcü’nün ziyaretinden ilçe teşkilatı olarak büyük mutluluk duyduklarını kaydederek Genel merkezimizin ve  İl Teşkilatımızın oluruyla il başkanı adayı olarak gösterilen Ali Çöpcü kardeşimize hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.  Biz kendileriyle bundan sonra da yine en iyi şekilde çalışma ortamını oluşturmak noktasında birlikte hareket edeceğimizi taahhüt etmek istiyoruz dedi.

İl Başkanı Tokmak ise konuşmasında 6 yıldan bu yana il başkanı olarak görev yaptığını kaydetti.

Tokmak konuşmasına şu şekilde devam etti “İlçelerimizde büyük coşku içinde başlayan kongre sürecini, 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak il kongremizi bitirmiş olacağız.

İl Başkanı adayının belirlenmesi noktasında partimiz istişare kültürü içinde adayını belirledi. Duyuyoruz ki bazı arkadaşlarımız Genel Merkezin kararına karşı duruş sergilemek istiyor. Bizim kültürümüzde Genel Merkeze rağmen bir şey olmaz.” diyerek yapılanı tasvip etmediğini söyledi.

 Tokmak artık dışarılardan il veya ilçe başkan adayı, belediye başkan adayı veya Milletvekili adayı getirilerek başarı elde edilemeyeceğini, artık bu adayların partinin bağrından çıkartılarak başarılı olunabileceğini söyledi.

İl Başkanı Cengiz Tokmak dünya mazlumlarının geleceği, çocuklarımızın geleceği için değerini Ak Partinin büyük önem arzettiğini hatırlatarak, “6 yıldan bu yana partimizi en güzel kilde temsil etmeye çalıştım. Ben bu davaya bugün nasıl hizmet ediyor isem yarında yine aynı şekilde var gücümle çalışacağım.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Ali Çöpcü ise kendini şu şekilde tanıttı.

Sinop merkezde doğdu. Orta ve lise eğitimini imam hatipte tamamladığını, Anadolu üniversitesini tamamlayarak lisans diploması olduğunu ve mali müşavir olarak çalıştığını belirtti. Bu partinin kuruluşundan bu güne partide aktif görevler aldığını, 30 mart 2014 yerel seçimlerinde il genel meclis üyesi olduğunu, il başkanlığı yarışında ilk üçe kaldığını ve son olarak başbakanın onayıyla il başkanı adayı olarak gösterildiğini kaydetti. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

hakan akbaşhakan akbaş