Siyaset
Giriş Tarihi : 09-08-2021 11:08   Güncelleme : 09-08-2021 11:31

Tüysüz ve Ekibine Üst Düzey Ağırlama

Ak Parti Bağcılar İlçe Teşkilat ve Üyeleri Sinop ve İlçelerinde ziyarette bulundular

Tüysüz ve Ekibine Üst Düzey Ağırlama

İstanbul Bağcılar Eski Belediye Başkanlığı görevi de yapmış, 23, 24, 25 ve 26’ıncı dönem İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve yönetimi, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u ziyaret ettiler.

Makamda gerçekleşen ziyarette ilk etapta Gerze’de yapılan yatırımlar ve projeler konuşulup karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Yapılan nazik ziyaretten ötürü ekibi adına Kıyıklık ve Tüysüz’e teşekkür eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Adnan Menderes Sanat Sokağı’na yapılan çirkin saldırıyı bir kez daha kınadı. Şensoy, “1956 yangınından sonra Gerze Yangın Evleri yapıldı. İlk çadırı Gerze’ye o zaman Rahmetli Adnan Menderes kurdu. Akabinde 2’inci çadırı kurmak bize nasip oldu.

Menderes’in Gerze’ye emeği çok geçmiş ama bugüne kadar ismi bir yere verilmemiş; Tunceli Ovacık ismi Gerze’de bir sokağa verilmiş Menderes ismi şimdiye kadar bir sokağa veya caddeye verilmemişti.

Biz sanat sokağına onun adını verdik fakat onu dahi birileri içine sindiremedi ve yıktılar, yine aynı şekilde benim arabamı da çizdiler. İnşallah akıllı şehir projemiz onaylandığında Gerze’yi her daim kameralarla izleyeceğiz. Bu şekilde halkımızın güvenliğini de üst noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

Yapılan ziyaretin oldukça verimli geçtiğini söyleyen AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz konuyla ilgili olarak, “AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı olarak ziyaret ettiğimiz Gerze Belediye Başkanımız Cevat Şensoy, AK Parti İlçe Başkanımız Cumhur Kurt ve kıymetli ekiplerine misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan ilçe ziyareti ve ikramın ardından Kıyıklık ve Tüysüz, ilçemizden uğurlandı.

AdminAdmin