Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2022 09:27   Güncelleme : 27-03-2023 14:02

Üçüncüoğlu: "Bu ülke, Milli Ekonomi ile düzelir"

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı her ay düzenli olarak yapılmakta olan İl Divan Toplantısına ev sahipliği yaptı

Üçüncüoğlu: "Bu ülke, Milli Ekonomi ile düzelir"

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı her ay düzenli olarak yapılmakta olan İl Divan Toplantısına ev sahipliği yaptı. Gerze ilçe merkezde yapılan toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri iştirak etti.

İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, ülkenin şu anda zor bir süreçten geçtiğini, 20 yıldan bu yana iktidarda bulunan anlayışın hala vatandaştan zaman istediğini belirterek “şu anda yaşanan sıkıntıların bütün müsebbibi, mevcut hükümettir ama hala suçu başkalarında aramaktadırlar. Vatandaşı bu sıkıntılardan kurtarabilecek olan siyasi irade ise burada çünkü biz geçmişte de bunu yapabileceğimizi göstermiştik. İktidar hükümete gelirken ‘biz Turgut Özal’ın liberal ekonomisini sürdüreceğiz’ dediler, gittiler Süleyman Demirel’in elini öptüler. Liberal ekonomi mutlu azınlığın köle sistemi demektir, bu ülke liberal ekonomi ile değil milli ekonomi ile düzelir. Bugün ülkede gerçekten bir beka sorunu vardır. Bunlar bu beka sorununu aşabilirler mi? Maalesef 20 yıllık geçmişleri bunların bunu başaramayacaklarının göstergesidir. İşte bunun için diyoruz ki çözüm 'Milli Görüş' yani Saadet Partisidir”  diye konuştu.

Toplantı da yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla yapılacak ziyaretler ve yapılacak yardımlar da masaya yatırıldı. Üçüncüoğlu’ nün, Ramazan ayının, ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilemesinin ardından toplantı, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.

AdminAdmin