Siyaset
Giriş Tarihi : 26-12-2017 16:47   Güncelleme : 26-12-2017 17:04

Ülkücü Gençlerden ''Başbuğ Türkeş'' Sergisi

Gerze Ülkü Ocakları, MHP kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in 100. doğum günü anısına Türkeş’in eski fotoğraflarının yer aldığı sergi açtı.

Ülkücü Gençlerden ''Başbuğ Türkeş'' Sergisi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş, 100. yaş gününde Gerze Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan sergiyle anıldı.

Gerze Ülkü Ocağı Başkanı Zeki Samet Doğru konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ''Türk Milleti'nin gönlünde taht kurmuş olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına yaptığımız etkinlik çerçevesinde Merkez Yeni Cami önünde Başbuğumuzun resimlerinin yer aldığı küçük bir sergi açtık. Büyük bir dava, devlet, millet ve siyaset adamı olan liderimizin 100. yaş gününde yaptığımız etkinliklerle yad ettik'' dedi.

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek'te Gerze Ülkü Ocağı teşkilatının organize ettiği sergiye katılarak kısa bir açıklamada bulundu. Aydilek, Ülkü Ocakları'nın Başbuğ Alparslan Türkeş'in emaneti olduğunu belirterek; ''Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde diri, güçlü ve kararlı şekilde Başbuğumuzun yolunda memleketimize hizmet etmek için teşkilatımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülküdaşlarımızla birlikte liderimizin açtığı yoldan ilerlemeye devam edeceğiz. Alparslan Türkeş partimizin lideri. Bu parti altında memlekete hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül