Valiye Centilmenlik Ödülü

EMITT 2011 Fuarı'nda Sinop standına verilen centilmenlik ödülü Vali Dr. Ahmet Cengiz'e teslim edildi.

Valiye Centilmenlik Ödülü
18 Şubat 2011 Cuma 11:27

EMITT 2011 Fuarı'nda Sinop standına verilen centilmenlik ödülü İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun tarafından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e teslim edildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Vali Dr. Ahmet Cengiz, fuarda görev alan tüm görevlilere teşekkür etti.
 
Fuarların tanıtım konusunda büyük katkısı olduğunu dile getiren Vali Cengiz, Sinop'un fuarda çok büyük bir performans sergilediğini dile getirdi.
 
Özellikle turizmcilerin bundan sonraki hedefinin müşteri memnuniyetine ağırlık vermek olması gerektiğini vurgulayan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, "Herkes taşın altına elini koyarak sorunları hep birlikte çözeceğiz. İlimizi turizmde öne çıkartmalıyız. Kültür ve turizm kenti olmayı misyon ve vizyon edinmeliyiz. Emeği geçen herkese, başta çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödülün ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 
Program bitiminde İl Kültür ve Turizm Müdürü hikmet Tosun, İstanbul Beylikdüzü'nde ki TÜYAP Fuar Merkezi'nde 10-13 şubat tarihleri arasında bu yıl 15.si düzenlenen EMITT 2011 Fuarı'nda Sinop standının aldığı centilmenlik ödülünü Vali Dr. Ahmet Cengiz'e teslim etti.
 
 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.