Siyaset
Giriş Tarihi : 27-12-2014 00:37   Güncelleme : 28-12-2014 23:26

Yatırımların Artarak Devam Edeceği Müjdesi Verildi

Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve İl Başkanı Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Ederek Yatırımlar Konusunda Gerze'ye ve Gerzeliye Müjde Verdi

Yatırımların Artarak Devam Edeceği Müjdesi Verildi
 TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek Gerze’nin önünü açacak projeleri masaya yatırdılar.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, İl Başkanı ve İlçe Yönetimi ile Kaymakam Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek yatırımlar ve projeler konusunda bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı 2014 yılında temeli atılan ve yapımı devam etmekte olan 18 Derslikli Haşim Zehra Tarı Okulu Ek Binası ile, İmam Hatip Lisesi Orta öğretim binasının yapımının devam ettiğini, bir önceki yıl temeli atılan Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun tamamlanarak eğitime öğretime başladığını kaydetti.

Bayraktar, ilçenin gündeminde olan projeleri ise şu şekilde sıraladı; İlçe Merkezde ki Tekel Binasının yıkılarak yeni bir kamu binası, Yakupağa Konağı’nın röleve çalışması yapılarak kullanıma açılması, Kıyı Kenar çizgisi nedeniyle yapımı yıllardır ötelenen öğretmen evi binasının ilçeye kazandırılması gündeme geldi.

Ayrıca Ak Parti Gerze ve Dikmen İlçe yöneticileri Gerze Orman İşletme Şefliğinin İşletme Müdürlüğüne dönüştürülmesi projesine hız verilmesini talep etti.

Bu konuda TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy konunun takip edildiğini ve sürecin tamamlanması noktasında girişimlerde bulunacağının sözünü verdi.

İlçe Teşkilat Üyeleri Doğalgaz ile ilgili son gelişmeleri Ersoy’a sorması üzerine, Komisyon Başkanı Ersoy Doğalgaz çalışmalarının belirlenen takvime ve proje kapsamında aynı şekilde devam ettiğini ve verilen süre zarfında Sinop ve Gerze’nin Doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Gerze Kaymakamlığı ziyaretinin ardından İlçe Teşkilatında parti yönetimi ile bir araya gelen Milletvekili Ersoy ve İl Başkanı partililere şu mesajları verdi.

Tokmak: Ak Parti’de siyaset yapmanın zor olduğunu belirterek bu davanın bir mensubu olmanın ‘Dünya mazlumlarının, ezilenlerin sesi’ olmak anlamına geldiğini kaydederek herkesi daha hassas olmaya davet etti.

Ak Parti Hükümetinin Sinop’a her türlü hizmetin kazandırılması noktasında büyük destekler verdiğini sözlerine eklerken, Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy gerek yatırımlar, gerek ülke siyaseti noktasında sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, Sinop’un ve ilçelerinin Merkezi hükümetten her türlü desteği aldığını sözlerine ekledi.

hakan akbaşhakan akbaş