Siyaset
Giriş Tarihi : 03-03-2015 10:31   Güncelleme : 03-03-2015 09:32

Yıldız "Sinop'a Kadın Eli Değmeli“

AK Parti Sinop Milletvekili aday adayı Ayşe Serpil Yıldız teşkilat ve kanaat önderlerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Yıldız
 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti'den Sinop Milletvekili aday adayı olan Ayşe Serpil Yıldız gazetemizi ziyaret ederek hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi sundu

AK Parti Sinop Milletvekili aday adayı Ayşe Serpil Yıldız, aday adaylığı sürecinde kendisi için ve Sinop’a bir kadın elinin değmesi, Sinop’ta seçilmiş bir kadın farkının hissedilebilmesi açısından toplumun her kesimindendestek istedi.

AK Parti Sinop Milletvekili aday adayı Ayşe Serpil Yıldız, “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde başlatılmış olan Yeni Türkiye hamlesine katkı sağlamak istiyorum. Sinop’un gelişmesi ve kalkınması için proje bazlı çalışmalar yürütecek ve bunlar için kaynak arayacağız. Temel görevim Ankara’da Sinop ile ilgili konuları takip etmek ve Sinop’u Ankara’da güçlü bir şekilde temsil etmek olacak” dedi.

Serpil Yıldız, Sinop ve ilçeleri ile ilgili özel çalışmalar yaptığını kaydederek, ben gerek İstanbul’da iş hayatında ve STK’larla ortak hareket ederken, gerek se Sinop’ta yaşamaya başladığım süre zarfında buralarla ilgili özel çalışmalar yaptım ve bu çalışmalarım hala da devam etmektedir dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili aday adayı Ayşe Serpil Yıldız, kendisine inanan ve güvenenleri mahcup etmemek adına elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini ifade etti.

Ayşe Serpil YILDIZ - Biyografi

20.09.1965 Sinop – Ayancık doğumluyum. Evli ve 3 Çocuk Annesiyim. İstanbul’da faaliyette olan ve günlük olarak çıkan Son-An & Tünaydın gazetelerinin imtiyaz sahibiyim. İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyetlerime devam etmekteyim. 1984 yılında Türkiye’nin İLK BAYAN NAKLİYATÇI’sı olarak ticaret hayatına başladım. 1998 yılında SİYAD (Sinop İli ve Yardımlaşma Derneği) Üsküdar şubesinin İLK BAYAN KURUCU BAŞKANI’yım.  2002 yılında Sinop – Dikmen’de yapılan Karakucak Güreşleri’nde Türkiye’nin İLK BAYAN HANIMAĞA’sıyım.  2003 – 2005 yılları arasında SİYAD Genel Başkanı olarak görev yaptım. Onursal Genel Başkan olarak SİYAD’a desteklerim devam etmektedir. İstanbul’da faaliyette bulunan derneklerin İLK BAYAN GENEL BAŞKANI’yım. 2002 yılından itibaren AK PARTİ’nin birleştirici ve bütünleştirici çatısı altında siyasi çalışmalar içerisindeyim. 2005 – 2007 yılları arasında AK PARTİ İstanbul  - Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 1998 yılında YİĞİTSPOR gazetesi ile 2 yıl boyunca yayın hayatında olan ve sadece Amatör Spor Kulüplerine hitap eden gazetenin kurucusuyum. 2004 – 2012 yılları arasında Antalya – Kemer’de Yıldız Otel adında bir otelim mevcuttur. 2008 yılında Gazete İşverenler Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Sinop’ta faaliyette bulunan ve yerelde tek İnternet Televizyonu olan Sinop Yıldız TV ile Bektaşağa Göleti’nde At Çitliği tesisini Sinop’a kazandırdım. Gazeteciyim ve İstanbul Gazeteciler Cemiyeti ile Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyesiyim. 2002 yılında Dünya Gazetesi tarafından “YILIN İŞ KADINI” seçildim.

En büyük sevdam SİNOP ! Müsaade edin, Sinop’a HANIM ELİ DEĞSİN !

hakan akbaşhakan akbaş