Siyaset
Giriş Tarihi : 19-08-2015 16:36   Güncelleme : 19-08-2015 13:21

Yıldız, Teröre Lanet Okudu

Milletçe Üzülüyoruz, Terör ve Yandaşlarına Lanet Olsun !

Yıldız, Teröre Lanet Okudu
 Gerze MHP İlçe Başkanı Cemal Yıldız son günlerde meydana gelen terör eylemleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:  ‘’Her günümüz acı, yürek dayanmıyor, gencecik fidanlar teröre kurban oluyor, her gün şehit veriyoruz. Bir sürü anne feryat figan içinde yüreği yanık bir şekilde acı çekiyor. Her gün artarak devam eden terör eylemleri ne yazık ki zirve yaptı.

Açılım saçılım derken şımaran terör mensupları kudurmuşçasına saldırıyor. Medyada ve televizyonlardan takip ettiğimiz üzere Güneydoğuda özerklik ilan edenler oluyor, PKK bayrakları ile gövde gösterisinde bulunanlar oluyor… Bu tür olaylar bu cennet vatanı bize bırakan ecdada saygısızlık hatta ihanettir.

Milliyetçi Hareket Partisi açılım safsatasına hiçbir zaman itibar etmemiş, her daim açılıma karşı olmuştur.

Biz ülke bütünlüğü adına, ülke menfaatleri adına, birlik ve beraberlik adına açılıma karşı çıktık. Analar gözyaşı dökmesin diyerek açılımı öne sürenler, peşmerge kıyafetli Barzani ile fotoğraf karesine girenler bu günleri göremediler mi, bugün şehit anaları bağrına taş basıyor, teröre lanet okuyor. Ta başından beri diyorduk terör ve yandaşları ile müzakere olmaz sadece mücadele olur diye. Terör organları yıkıcı ve bölücü unsur olduğundan bölücülükten asla vazgeçmeyecektir.

Terör karşısında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, ülkemize başsağlığı diliyorum. Terör ve yandaşlarını lanetliyorum.’’ Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş