Spor
Giriş Tarihi : 17-05-2016 15:19   Güncelleme : 17-05-2016 15:21

19 Mayıs Spor Etkinlikleri İle Sürüyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemiz liseler arası kros ve kürek yarışmaları düzenlendi.

19 Mayıs Spor Etkinlikleri İle Sürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs koşusuna, ilçemiz okullarında eğitim gören toplam 31 lise öğrencisi katıldı.

Nefes kesen müsabakada, bayanlar arası 1200 metre kros müsabakası sağlık ocağı önünden hükümet konağı önüne kadar yapıldı. Müsabakada Atatürk Çok Programlı Lisesi öğrencisi olan Gizem Çapkın birinci, Gülşen Aktaş ikinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Meryem Keçe üçüncü, Fadime Anaacar dördüncü oldu.

Erkekler arası 2000 metre kros müsabakası ise askerlik şubesi kavşağından hükümet konağı önüne kadar yapıldı. Erkekler arasında yapılan müsabakada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Aksoy birinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Levent Burma ikinci, Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Tosun üçüncü, Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Köse dördüncü oldu.

Öğrenciler Kürek Yarışında Ter Döktü

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçemiz liman mevkiinde kürek yarışları da düzenlendi. Gençlik Spor Kulübü, Asrın Spor Kulübü ve Karadeniz Yelken Kulübünden Toplam 20 sporcu öğrencinin katıldığı yarışlar nefes kesti. Tekli, çiftli kızlar ve erkekler olmak üzere 5 yarışın yapıldığı müsabakada, yarışmacılar Gerze limanında tekneleri ile izleyicilere adeta görsel bir şov yaptı. Yarışmayı Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol yapıcı, kurum amirleri ve vatandaşlar takip etti.

19 Mayıs etkinlikleri cuma gününe kadar çeşitli aktivite, yarışma ve eğlence programları ile sürecek.

 

 

 

AdminAdmin