Spor
Giriş Tarihi : 28-08-2022 16:27   Güncelleme : 24-08-2023 13:10

72. Yıl Anısına Bir Araya Geldiler

Gerze Spor Kulübü 72. Yıl anısına destek için yemek organize etti

72. Yıl Anısına Bir Araya Geldiler

Gerze Spor Kulübü yönetimi 72. yıl anısına 27 Ağustos Cumartesi akşamı North Star Otelde Kulübe maddi destek sağlamak amacı ile yemek organize etti.

Elif Çor'un sunumunu yaptığı gecede  “72 yıldır ilçemizde sporun ve sporcunun kalkınması için mücadele veren Sinop ve Karadeniz Bölgesi'nin en köklü spor kulüplerinden birisi olan Gerze Spor destek gecesine hoş geldiniz” derken Kulüp yöneticileri ise kendilerini yalnız bırakmayan sporseverlere ve sporun ve sporcunun kalkınması için nice emekler vermiş katılımcılara teşekkür etti.

Gerze Spor kulüp yöneticileri,  "Hedefimiz Gerze'de her yaştan, her bir bireyin spor yapmasıdır" diyerek "çıktığımız bu yolda,  kulübümüz, sporcumuz ve velilerimiz ile büyümeye devam etmektedir. Gerze sporumuzun her adımında bizlere öncülük eden, her platformda destek veren siz sporsever Gerzelilere bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise bilhassa spor konusunda oldukça başarılı olduklarını kaydederek bu etkinliklerden gurur duyduğunu belirtti.

2022-2023 sezon öncesi kulübe destek için bir araya geldiler.

Gerze Spor tarihiyle ilgili gösterilen slaytın ardından kulübe maddi manevi desteklerde bulunan başkanlık yapan Emine Ünlü, Fikret İnce ve Cemal Aksu'ya plaket takdiminde bulunuldu.

Ergin Öztürk, Recep Kemer ve Elif Çor’un sunmuş olduğu plaketin ardından program müziğin de eşliğiyle birlikte geç vakitlere kadar sürdü.

AdminAdmin