Spor
Giriş Tarihi : 19-02-2020 23:14   Güncelleme : 19-02-2020 23:34

AMATÖR LİG’DE GERZE BELEDİYE SPOR FIRTINASI DEVAM EDİYOR

Amatör Lig’de erteleme maçları 19 Şubat Çarşamba günü oynandı.

AMATÖR LİG’DE GERZE BELEDİYE SPOR FIRTINASI DEVAM EDİYOR

2 hafta önce olumsuz hava şartları nedeniyle oynanamayan karşılaşmaların oynandığı haftada lider yine değişmedi.

Sinop’ta 1. Amatör Lig’de 5.haftanın erteleme maçları dün oynandı.

Ligin ilk devresinin son maçları niteliğinde olan karşılaşmalar sonrasında ligin lideri yine değişmedi. Gerze Belediyespor ilk haftadan itibaren oturduğu ligin zirvesini yine bırakmadı.

Lig’de zirveyi ilgilendiren karşılaşmada Türkeli Belediye Esnafspor ile Gerze Belediyespor takımları Türkeli’de karşı karşıya geldi. Ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Gerze Belediyespor, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmayı 78. dakikada Timur’un frikikten kaydettiği jeneriklik gol ile 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Gerze Belediyespor bu sonuç ile 6’da 6 yaparak ilk devreyi 18 puanla lider tamamlamış oldu. Gerze ekibi ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında en yakın takipçisi Sinopspor ile karşı karşıya gelecek.

GERZE’DE AMCA-YEĞEN MÜCADELESİ

Haftanın bir diğer mücadelesi Gerze İlçe Stadı’nda oynandı. Erfelekspor ile Gerzespor takımlarının karşılaştığı maçı deplasman ekibi Erfelekspor 3-0 gibi net bir skor ile kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve zirveyi takibini sürdürdü. Karşılaşmayı ilginç kılan ise amca ve yeğenin çalıştırdığı takımların mücadelesi olması idi. Amca ve yeğenin birbirine rakip olduğu karşılaşmada Gerzespor takımının antrenörü Erkan Başcan (yeğen), Erfelekspor antrenörü ise Doğukan Başcan (amca)’dı. Erfelekspor’un Gerzespor’u yendiği karşılaşmada amcası yeğenini yenmiş oldu.

SİNOPSPOR’DAN ZOR’LU GALİBİYET

Zirveyi takibini sürdüren Sinopspor ise deplasmanda Durağanspor ile karşılaştı. Artık puan kaybına tahammülü olmayan Sinopspor, zorlandığı maçta Durağanspor’u 3-2 mağlup ederek 3 puanı almayı bildi. Maçın son çeyreğine 2-2 beraberlikle giren mor-beyazlılar karşılaşmayı Mahsun, Hakan ve İlhan’ın ayağından bulduğu goller ile 3-2 kazanarak puanını 13’e çıkardı. Sinopspor bu sonucun ardından lider Gerze Belediyespor ile arasında bulunan 5 puan farkının açılmasına engel oldu.

hakan akbaşhakan akbaş