Spor
Giriş Tarihi : 15-06-2016 10:31   Güncelleme : 15-06-2016 11:50

Başarılı Sporcularımız Ödüllendirildi

Türkiye Şampiyonalarında İlimizi ve İlçemizi Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil ederek başarılı olmuş sporculara Vali Çetinkaya tarafından hediyeler verildi

Başarılı Sporcularımız Ödüllendirildi
 2015 – 2016 yılı 2. Dönem Spor Faaliyetlerinde Türkiye Şampiyonalarında İlimizi Ulusal ve Uluslar arası müsabakalarda temsil ederek başarılı olmuş sporculara Valilik Toplantı Salonunda Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya tarafından hediyeleri takdim edildi.

Okul Sporları Küçükler Türkiye judo Şampiyonası'nda Gerze Halk Eğitimi Kültür ve Spor Kulübü bünyesinde yetişip Türkiye 3.sü olan Beyza Özcan ve Rabia Aleyna Hep'e, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda Türkiye 5.si olan İrem Çelik'e Sinop Valiliği'nde törenle ödülleri verildi.

Sporculara ödüllerinin protokol üyeleri tarafından verilmesinin ardından, Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya yaptığı konuşmada; ''Sinop’un küçük bir il olduğunu ve amaçlarının Sinop’un adının her platformda duyulmasını sağlamak olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Ne kadar güzel ki Sinop’un adını sizlerde sporu vesile ederek Türkiye’nin 81 ilinde hatta dünyanın bir sürü ülkesinde duyurmaya vesile oluyorsunuz. Bu anlamda özellikle sizlerin bu alanda sergilemiş olduğunuz emeklerinize teşekkür ediyorum. Sizlere emek veren antrenörlerin, beden eğitimi öğretmenlerinin, okul müdürlerinin emeklerine, hepsinden öte il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Gençlik Spor Müdürlüğümüzün yöneticilerine bu konuda göstermiş oldukları duyarlılıktan öte teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun, belki verdiğimiz hediyeler çok büyük hediyeler değil ama sizleri burada aramızda görmek küçükte olsa hediyeler vermeyi arzu ettik. Sizlerde bizi kırmadınız ve teşrif ettiniz. Tekrar teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Şu ana kadar başarı elde etmiş olan ve bundan sonraki organizasyonlara katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Ödül töreni, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde başarılı sporculara 58 adet bisiklet hediye edilmesinin ardından sporcular ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül