Spor
Giriş Tarihi : 20-01-2015 19:12   Güncelleme : 20-01-2015 19:01

Bayraktar Voleybolcuları Ödüllendirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Voleybol İl Temsilciliğinin 2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyet programında birinci olan takımızı Kaymakamlık toplantı salonunda kabul etti

Bayraktar Voleybolcuları Ödüllendirdi
Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü, Voleybol   İl Temsilciliğinin 2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyet programında 17 Ocak 2015 tarihinde Sinop Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen ( A)  Gençler Kız   Final Voleybol karşılaşmalarında birinci olan Gerze Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi oyuncularını Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar  kabul etti.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Safter Soydan, Beden Eğitimi Öğretmeni Ceyhun Kara ve Voleybolcu genç kızlarımızı kabul etti.

Bayraktar elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Sizlerin bu başarıları elde etmesi önemlidir,  fakat asıl olan sizlerin sporu hayat tarzına dönüştürebilmeniz sürdürebilmenizdir. Başarıyı elde etmek zordur. Çünkü başarı yolu taşlıdır emek sarf etmek gereklidir.  Diyerek bölge yarışmalarına katılacak olan okul takımına forma ve spor malzemeleri konusunda destek sözü verdi.

hakan akbaşhakan akbaş