Spor
Giriş Tarihi : 06-12-2021 13:04   Güncelleme : 06-12-2021 14:26

Belediye Sporla Yolları Ayırdı

Gerze Belediye Spor, Antrenörle Yolları Ayırdı

Belediye Sporla Yolları Ayırdı

İlçemizde ilk defa Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkan Gerze Belediye Spor’ un son dönemlerde üst üste yenilgiler alması üzerine Kulüp Yönetimi radikal bir karar alarak faturayı hocaya kesti.

Kulüp Yönetimi konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, “biz maddi manevi bütün gücümüzle takımımızın yanındayız. Hal böyle iken takım hala gerekli performansı gösteremiyorsa bir yerde bir şeyler eksik gidiyor demektir” diyerek yönetimin almış olduğu kararı kamuoyuyla paylaştı.

Kulüp Yönetimi, “gerek biz yönetim olarak gerekse Gerze halkı olarak sporcularımızdan veya antrenörümüzden tek bir şey istiyoruz, o da ilçemizin Bölgesel Amatör Ligde layığıyla temsil edilebilmesi. Hal böyle iken bugüne kadar Belediye Spor takımı bir başarı elde edilemiyorsa bizim bu noktada yapmamız gereken, şapkamızı önümüze alıp düşünmemizdir.

İşte bizde bu anlamda yönetimi topladık ve mevcut teknik sorumlumuz ile yolları ayırma ve yeni bir teknik sorumlu ile yola devam etme şeklinde karar aldık” diyerek takımın yeni bir teknik sorumlu ile önümüzdeki günlerde anlaşma imzalayacağını duyurdular.

AdminAdmin