Spor
Giriş Tarihi : 04-07-2018 16:56   Güncelleme : 04-07-2018 18:15

Boyabat’ta Ekstrem Spor Festivali başlıyor

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "40 Kızlar 40 Atlayış Extreme Sporları Festivali"nin 7-8 Temmuz tarihlerinde Boyabat'ta yapılacağını duyurdu

Boyabat’ta Ekstrem Spor Festivali başlıyor

Karadeniz Bölgesinin en büyük macera festivallerinden biri olan ve her yıl Boyabat’ta yapılmaya başlanan “40 Kızlar 40 Atlayış Extreme Sporları Festivali” bu yıl da 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Ekstrem sporseverlerin uğrak adresi haline gelen festival; paraşütle atlama, yerçekimine meydan okunan bungee jumping, Wingsuit, Microlight, Kale ve Kırkkızlar Kayası arasında 135 metre yüksekte yürürken nefes kesecek Highline, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi Rope Jump macera atlayışı gibi adrenalin dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Dünyaca ünlü Extrem Sporcusu Cengiz Koçak’ın da katılacağı festival de Koçak ve arkadaşları sınır tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşatacaklar.

Dünya'nın birçok yerinden 30’a yakın sporcunun katılacağı “40 Kızlar 40 Atlayış Extreme Sporları Festivali” ile ilgili açıklama yapan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Gelecek turizm de. Turizm Boyabat'ta. Hazırlıklarımız tamam. Adrenalin tutkunlarını heyecanı yaşamaya bekleriz" diyerek tüm Sinopluları festivale davet etti.

Seda ŞengülSeda Şengül