Spor
Giriş Tarihi : 20-10-2022 10:26   Güncelleme : 16-10-2023 12:24

Büyük Final Gerze'de

Gerze, Türkiye’ nin sayılı futbol organizasyonlarından birine ev sahipliği yapıyor

Büyük Final Gerze'de

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Süper Kupa finali ilçemizde oynanacak. İlçemizi futbol kamuoyunun gündemine oturtacak bu büyük organizasyonun finalinde, Iğdır Alagöz Holding Masterler ile Çaycuma Veteranlar kozlarını paylaşacaklar.

BAŞKAN OĞUZ’ DAN MAÇA DAVET

22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 16.00'da Gerze Şehir Stadında oynanacak, Alagöz Holdingin katkıları ile TV52' den de naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın organizasyon mimarı TMVFL Orta Karadeniz Temsilcisi ve Gerze Veteranlar Kulüp Başkanı Fatih Oğuz yaptığı açıklamada; "Sporun yapıcı, birleştirici ve kalkınmadaki öncelikli gücünü biliyoruz. İlçemizin de bu olgudan payını alması düşüncesiyle hareket ettik. Gerzeli şehir stadını ne kadar çok doldurursa, bu bizi daha da motive eder, bu da Gerze’nin tanıtımı anlamında bulunmaz bir fırsat olur.

Biz Gerze Veteranlar olarak bu büyük finalin tanıtımını en üst düzeyde yapmaya çalıştık. Başta Sayın Sinop Valimizi, İl Jandarma Komutanımızı, İl Emniyet Müdürümüzü, Belediye Başkanımızı, İl Gençlik ve Spor Müdürümüzü, İl ASKF Başkanımızı, Siyasî Parti Temsilcilerimizi, Sinop ve Tersanespor Kulüp Başkanlarımızı, yönetim Kurulu üyelerimiz Fatma Kabaş ve Muhammet Şentürk’ le birlikte ziyaret ederek davetiyelerini takdim ettik.

İlçe bazında da Sayın Kaymakamımız, Gerze İlçe Jandarma Komutanımız, Belediye Başkanımız, siyasi parti temsilcilerimiz, Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüz, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü ziyaret ederek kendilerini maça davet ettik.

Ben böylesine büyük bir organizasyonun ilçemizde gerçekleştirilmesi için gösterdikleri teveccühten dolayı Federasyon Başkanımız Kenan Gürsu ve finalist takımların başkan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularına teşekkür ediyor, kendilerine ilçemizde ev sahipliğinin en güzel örneklerinin sunulacağının bilinmesini istiyor, tüm hemşehrilerimi maç günü stada bekliyorum" dedi.

AdminAdmin