Spor
Giriş Tarihi : 14-10-2016 10:56   Güncelleme : 14-10-2016 10:58

Destek Sözü Verdi!

Hüseyin Yüksek, ''Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıktıkları maçlarda Gerze'nin adını duyuran ve sergiledikleri başarılı performansla bizleri gururlandıran takımlarımıza desteğimizi esirgemeyeceğiz''

Destek Sözü Verdi!
 Gerze Gençlik Gücü büyük erkekler voleybol takımı 2000 yılından bugüne kadar ilçemizi çıktıkları maçlarda temsil ediyorlar.

Sergiledikleri başarılı performansla namağlup 2. lige yükselen Gerze Gençlik Gücü Erkekler Voleybol takımı Adalet ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek'i makamında ziyaret ederek destek istediler.

Takımın genel durumu hakkında Yüksek'e bilgi veren kulüp yönetimi, başarılı bir performans grafiği izlediklerini, yenilgisiz olarak 2. lige yükseldiklerini ve deplasman maçlarına çıkacaklarını belirterek maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduklarını belirttiler.

Yüksek Geri Çevirmedi…

Hüseyin Yüksek “İlçemizde bulunan ilçemizi temsil eden spor kulüplerimize maddi ve manevi olarak  destek olmamız gerekiyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıktıkları maçlarda Gerze'nin adını duyuran ve sergiledikleri başarılı performansla bizleri gururlandıran takımlarımıza desteğimizi esirgemeyeceğiz'' diyerek sportif faaliyetlerin yerel yönetimler tarafından desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Son olarak, Gerze Gençlik Gücü Erkek Voleybol Takımının tüm spor malzemelerini temin edeceklerini ve maddi destek sağlayacaklarını kulüp yönetimine belirtti.

Ziyarete, Kulüp başkanı Resul Sütçü ve takım yönetiminde bulunan Eczacı Onur Kabaş, Gerze esnaflarından Beytullah Verir, Ali Yılmaz ve Mehmet Dereli katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül