Spor
Giriş Tarihi : 27-08-2016 09:57   Güncelleme : 29-08-2016 13:25

Gençlik Gücü Spor Kulübü 2. Lige Yükseldi

Gençlik Gücü Spor Kulübü Antrenmanlarına Başladı

Gençlik Gücü Spor Kulübü 2. Lige Yükseldi
 Gerze Gençlik Gücü Spor Kulübü erkek voleybol takımı tarihi bir başarıya imza atarak 2. Lige yükseldi. Voleybol  idmanlarına 24 Ağustos Çarşamba günü Kapalı Spor Salonunda yeniden  başlayan Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Resul Sütçü ilk defa bir voleybol kulübünün 2. Lige yükseldiğini belirtti.

Sütçü, maçların çok zorlu geçtiğini ama saha içinden çok saha dışındaki maddi imkansızlıkların kulübü zorladığını belirtti.  

Gerze Gençlik Gücü Spor Kulübü ikinci Başkanı Ecz. Onur Kabaş “ Gerze voleybol kültürü olan bir ilçe ve Gerzeliler voleybol sporunda gerçekten çok yetenekli. Bunun en güzel örnekleri plaj voleybol milli takımındaki gururumuz Murat Giginoğlu ve genç yetenek, genç milli takım oyuncusu Ali Deniz Yılmaz kardeşimizdir. Ayrıca okul takımlarıda her sene Sinop ilinde birincilikler elde eder hatta 5-10 senede bir Türkiye finaline yükselirler.  İşte tamda bu sebepten yeni Muratlar Ali denizler yetiştirmek, yetenekli gençlerimizi doğru yönlendirebilmek için Gerze Gençlik Gücü Kulübünün 2. Lige yükselmesi çok önemlidir” dedi


Kulüp yöneticileri lig maçlarının başlamasına 1 ay kalmasına rağmen takımın formasının bile olmadığını ve maddi olarak yardıma çok ihtiyaçlarının olduğunu eklediler.

 Gerzenin Sesi Gazetesi olarak Gerze Gençlik Gücü Spor kulübüne başarılar diler tüm Gerzelileri ve spor severleri kulübe destek olmaya davet ediyoruz.


Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz