Spor
Giriş Tarihi : 17-05-2023 17:11   Güncelleme : 20-05-2023 13:02

Gençlik Haftası Bocce Müsabakası Yapıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kız-erkek Bocce Müsabakası yapıldı

Gençlik Haftası Bocce Müsabakası Yapıldı

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında ilçemizde bocce müsabakası Gerze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ve Gerze İmam Hatip Lisesi öğrencileri Gençlik Haftası kapsamında bocce müsabakalarına katıldı. Kızlar ve erkekler kendi aralarında yarışırken, kızlarda Büşranur Akın, Zehra Ayyıldız ve Beyza Öztürk'ün temsil ettiği Gerze İmam Hatip Lisesi birinci, Fatmanur Aydın, Sude Şahin ve Rabia İnce'nin yarıştığı Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Tuğba Aydın, Esma Yıldız ve Beyza Mutlu'nun katıldığı Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Barış Keçe, Arka Karaca ve Arda Tuncer'in temsil ettiği Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Arda İnci, Evren Baş ve Eray Levent Küçük 'ün yarıştığı Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ikinci, Şahin Balta, Cüneyt balta ve Yükselcan Yılmaz'ın katıldığı Gerze İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

Madalya töreninde, ilk üçe giren takımlara madalyaları ve ödülleri Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman ve Gerze İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Karadurak tarafından takdim edildi.

AdminAdmin