Spor
Giriş Tarihi : 16-05-2023 15:52   Güncelleme : 16-05-2023 16:49

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kız-erkek yol koşusu yapıldı

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında ilçemizde çeşitli sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda bugün İlçemiz Kapalı Spor Salonunda Masa Tenisi Müsabakaları ile başlayan etkinlikler yol koşusu ile devam etti. Kızlarda Merve Çelik, erkeklerde Yağız Altuğ Sarıkaya düzenlenen yol koşusunda birinci oldular.

Ülkemiz genelinde 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası ilçemizde de çeşitli etkinliklerle start verdi. 15 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve 21 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikler kapsamında kız- erkek yol koşusu yapıldı. Recai Kuruoğlu Bulvarında başlayan ve Alaattin Şahin Caddesinde (seyir terasında) son bulan koşularda kızlarda Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinden Merve Çelik birinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinden Medine Özkaraca ikinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinden Naz Belinay Sekmen üçüncü olurken erkeklerde Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulundan Yağız Altuğ Sarıkaya birinci, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Arda Eren, Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulundan Ekrem Ziya Doğan üçüncülüğü aldı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman ve ilçemiz beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

AdminAdmin