Spor
Giriş Tarihi : 16-08-2022 13:38   Güncelleme : 14-08-2023 12:27

GERDAK, Kanyon Ve Doğa Sporları Festivalinde

GERDAK, 5. düzenlenen Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivaline davetli olarak katılım sağladı

GERDAK, Kanyon Ve Doğa Sporları Festivalinde

GERDAK, Gerzeli hemşehrimizin de kaymakamlık yaptığı Kastamonu’ nun Pınarbaşı ilçesinde Türkiye 5.Kanyon ve Doğa Sporları Festivali’nde ilçemizi temsil etti.

İlçemizi doğa sporlarında başarıyla temsil eden GERDAK-2013 (Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü), 10 kişilik dağcı ve doğasever lisanslı sporcusu ile 12-14 Ağustos tarihlerinde Kastamonu’ nun Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen 5. Türkiye Kanyon Festivaline davetli olarak katıldı, Sinop’ u ve ilçemizi temsil etti.

4 gün süren Türkiye 5.Kanyon ve Doğa Sporları Festivali’nde, Yeşil Gerze Dağcılık, Doğa ve Gençlik Spor Kulübü üyeleri doğaseverlerle birlikte, bölgenin en güzel ve görülmeye değer yerlerinden olan Dünya’ nın 2’nci tehlikeli kanyonu olan Valla Kanyonunu, Horma Kanyonunu, Ilıca Şelalesini, Ilgarini, Martar Mağarasını, Ejderha Çukurunu ziyaret ederek günlük doğa yürüyüşlerine katıldılar.

Kulüp başkanı Birol Sazak konuyla ilgili olarak,  “görmeden ölmeyin “dedikleri kadar büyüleyici, doğa harikası muhteşem güzellikteki kanyonun bitiş noktasında görkemli heybeti ile bizleri Ilgarini Şelalesi karşıladı.

Kulüp olarak bizleri bu güzelliklerle buluşturan Pınarbaşı Kaymakamımız aynı zamanda hemşehrimiz olan Serkan Tokur’a, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Şenol Yaşar’a, KAD’ a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin