Spor
Giriş Tarihi : 14-06-2016 18:00   Güncelleme : 14-06-2016 18:29

Gerze Belediye Spor, Ücretsiz Futbol Yaz Okulu Açtı

Gerze Belediye Spor Ücretsiz Futbol Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor

Gerze Belediye Spor, Ücretsiz Futbol Yaz Okulu Açtı
 Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır konuyla ilgili yaptığı açıklamada kayıtların 19 Haziran Pazar Günü Saat 17:00'de başlayacağını ve 10-18 yaş grubu kayıtların alınacağını belirterek ''kayıt yaptırmak isteyen sporcu kardeşlerimiz, broşürümüzdeki numaralardan bize ulaşım sağlayabilirler'' dedi.


Başkan Uğur Sağır, ''Amacımız geleceğin Gerzeli futbol yıldızlarını futbol sahalarına kazandırabilmek. Belki de aralarından yıldızı parlayacak olan bu gençlerimiz isterlerse daha büyük kulüplerde de forma giyme imkanı bulabilecek. Yaz okullarımızdan çıkan çocuklarımız, başta Gerze Belediye Spor Kulübümüz olmak üzere, birçok kulüpte futbol yaşamlarını devam ettirme şansı buluyor. Bu doğrultuda 10-18 yaş arasındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kayıtları başlayan futbol okulumuzda aramızda görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Kayıtları alınan sporcu gençler, Antrenörler Cengiz Topuz ve Akın Ünyeli tarafından yetiştirilecek.

Çocuklarını Gerze Belediye Spor Futbol Yaz Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen velilerin Gerze Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden veya broşürdeki numaralardan bilgi alabileceği belirtildi.

hakan akbaşhakan akbaş