Spor
Giriş Tarihi : 19-01-2020 23:34   Güncelleme : 19-01-2020 23:58

Gerze Belediyespor Kendi Evinde Farkını Hissettirdi

2019-2020 sezonunun ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Sinopspor'u mağlup eden temsilcimiz Gerze Belediyespor bay geçtiği ikinci haftanın ardından evinde Erfelekspor'u ağırladı.

Gerze Belediyespor Kendi Evinde Farkını Hissettirdi

Yapımı yeni tamamlanan Şehir Stadında Erfelek Spor'u ağırlayan Gerze Belediyespor bir yıl aradan sonra kendi evinde ilk kez müsabakaya çıktı.

Gerze Holigans Taraftar Grubu'nun da desteğiyle baskılı başlayan takıımız ilk yarıda gol bulamazken, ikinci yarıda Timur Gül’ün attığı golle Gerze Belediyespor 1 -0 öne geçti.

Gerze Belediyespor'un golünden sonra zaman zaman sertleşen müsabakada, Erfelek Sporlu bir oyuncunun maçın 75.dakikasında kırmızı kart görmesi üzerine Erfelek Spor oyunu on kişi ile devam ettirdi.

On kişi kalan rakibine karşı bir çok pozisyona giren temsilcimiz 90.dakikada Tufan Avcılar'ın golüyle skoru 2-0'a taşımış oldu.

Tribünlerde maçı izleyen Başkan Şensoy takıma ve taraftarlara teşekkür ederken; "Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş'in girişimleri ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yatırım programına almasıyla birlikte çalışmaları başlatılan ve 19.01.2020 tarihi itibariyle ilk müsabakamızı gerçekleştirdiğimiz Yeni Şehir Stadyumu'nun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Sporcularımız, kendi evinde trübün desteğiyle inşallah şampiyonlukları yaşayacağı bir stadyuma kavuştular. Bu vesileyle tüm sporcularımıza ve kulüplerimize başarılar diler, Yeni Şehir Stadyumu'muzun hayırlı olmasını dilerim." dedi.

hakan akbaşhakan akbaş