Spor
Giriş Tarihi : 11-03-2016 23:08   Güncelleme : 12-03-2016 00:11

Gerze Belediyespor’a Destek İçin Buluştular

Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’in organizasyonunda çok sayıda davetli Gerze Belediyespor’a destek için bir araya geldiler.

Gerze Belediyespor’a Destek İçin Buluştular

Gerze Belediye spor için düzenlenen destek yemeğine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi ve Kızılay İstanbul İl Başkanı olan İlhami Yıldırım, Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, Samsun Canikli Belediye Başkanı Osman Genç, İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan, Kızılay İstanbul İl Başkan vekili Vahdet Erdoğan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, kurum amirleri, STK temsilciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak söz alan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, programı organize eden Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’e ve Gerze Belediye Spor Yönetimine teşekkür ederek, “Biz turizm kenti olmamıza katkısı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı seviyoruz. Sporu önemsiyoruz. Spor güzel bir şey çünkü gençlerimizi uyuşturucu gibi benzer alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlıyor. Biz Gerze Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz”dedi.


Ardından söz alan, Kızılay İstanbul İl Başkanı olan İlhami Yıldırım ise, Sinop’un yerinin her zaman kendisinde ayrı olduğunu kaydederek, Sporun önemine değindi. Konuşmasında Gerze Belediye Spora Hüseyin Yüksek aracılığı ile 15 Bin TL destek sözü veren Yıldırım, bu buluşma için Hüseyin Yüksek ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan  Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek ise Sporu ciddiye aldıklarını ve Gerze’nin çocuğu olarak Gerze Belediye Spora desteğinin kendisi için büyük bir anlam ifade ettiğini dile getirdi. Konuşmasında katılan konuklara teşekkür eden Yüksek, “Osman Başkan Ziyaretimde bana Gerze Belediye Spor’a destek olmam noktasında talepte bulundu, bende destek olma sözü verdim. Spor için spor adına her zaman Gerze Belediye Sporun yanındayım” şeklinde konuştu.

Programda Sinop’lu Eğitimci ve Sosyolog Erol Erdoğan’da söz alarak, sporun önemine değindi. Bir Sinop’lu olarak sık sık ziyaret gerçekleştirdiğini kaydeden Erdoğan, bu güzel etkinlikte bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Programda son olarak Gerze Belediye Spor adına konuşan Uğur Sağır, Hüseyin Yüksek'e atfen,  "Gerze’mizin sizin gibi abilere ihtiyacı var. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” Diyerek şükranlarını belirtti.

Konuşmaların ardından geceye katkı sunan davetlilere isimlerinin yazıldığı Gerze Belediye Spor forması hediye edildi. Bu kapsamda Gazetemiz Başyazarı Fatih Uysal’da hediye formasını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi ve Kızılay İstanbul İl Başkanı olan İlhami Yıldırım’ın elinden alarak Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

Program katılımcılara sunulan yemek ve hediyelerle sona erdi. 

 

AdminAdmin