Spor
Giriş Tarihi : 26-01-2020 23:01   Güncelleme : 26-01-2020 23:34

GERZE BELEDİYESPORDAN GOL ŞOV

2019-2020 Sezonuna fırtına gibi başlayan temsilcimiz Gerze Belediyespor BAL(Bölgesel Amatör Ligi) yolunda hedefine emin adımlarla devam ediyor.

GERZE BELEDİYESPORDAN GOL ŞOV

Geçtiğimiz hafta yenilenen ilçemiz Şehir Stadyumu'nda Erfelek Spor'u mağlup eden temsilcimiz bu haftada konuk olduğu Ayancık deplasmanında adeta gol olup yağdı.

Ayancık Gazi stadında ülkemizi hüzne ve kedere boğan ELAZIĞ, MALATYA Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Büyük bir tafatar kitlesinin izlediği maç Pazar günü saat 14:00‘de Ayancık Gazi Stadyumu'nda Ayancık Cevizli Spor - Gerze Belediyespor arasında geçerken, Gazi stadındaki müsabakaya çıkan temsilcimiz ilk yarıda rakibine 6 gol atarak, karşılaşmanın ilk devresini 6-0 sona erdirdi.

Maçın ikinci yarısında da baskın oyununa devam eden takımımız,  ikinci yarıda da attığı 3 gol ile musabakayı 9-1 skorla sona erdirdi.

Takımımızı hiç bir maçta yalnız bırakmayan Gerze Holigans Taraftar Grubu'da büyük beğeni toplarken, Ayancık Cevizlispor deplasmanından 9-1 gibi net bir skorla dönen temsilcimiz 3'te 3 yaparken, BAL yolunda da hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Teknik Direktörümüz Orhan Börekçi ise son karşılaşmadan dolayı mutlu olduklarını ve bu başarının birlik beraberliğin, uyumun göstergesi olduğunu bundan dolayı “tüm oyuncularımı ve teknik ekibimi yönetimimize emeği geçen herkese teşekkür ederim“ dedi.

Belediyespor Kulüp Başkanı Cengiz Topuz ise; Öncelikle bizlere bu galibiyeti tattıran futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. "İki hedefimiz var, birincisi, sezonu şampiyon olarak tamamlamak. İkincisi ise Bölgesel Amatör Ligidir. Belediyespor olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz, Gerze'yi hakkettiği başarılara hepbirlikte ulaştıracağız." dedi.

BÜYÜKLER LİGİ TOPLU SONUCLAR

TÜRKELİ BLD - DURAĞAN SPOR  5-3

AYANCIK CEVİZLİ - GERZE BELEDİYE SPOR 1-9

GERZESPOR - SİNOP SPOR 1-2

BAL. LİGİ TEMSİLCİMİZ

BOYABAT1868-LADİK BLD 1-2

hakan akbaşhakan akbaş