Spor
Giriş Tarihi : 03-10-2022 09:50   Güncelleme : 03-10-2022 13:21

Gerze Gücü Antrenör Ufuk Yetim’le anlaştı

İlçemizin başarılı spor kulüplerinden Gerze Gücü Spor Kulübü, 2022-2023 futbol sezonunda tecrübeli Antrenör Ufuk Yetim'le anlaştı

Gerze Gücü Antrenör Ufuk Yetim’le anlaştı

Sinop Amatör futbol ligi kulüplerinden Gerze Gücü Spor Kulübü 2022-2023 futbol sezonunda tecrübeli Antrenör Ufuk Yetim'le anlaşarak lig hazırlıklarına başladı.

Sinop Amatör liginde mücadele verecek olan Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, yeni sezonun Türk futboluna ve ilçemize hayırlı olmasını dileyerek yeni sezonda Antrenör Ufuk Yetim’ le çalışacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, ilçemizdeki gençlerle, üniversiteli öğrencilerle ve Sinop’ taki futbolcularla görüştüklerini belirtti.

Ergün, “Gerze’ yi futbolda temsil edecek takımımıza faydalı olabilecek futbolcularla anlaşma sağlamaya çalışıyoruz.

Hedeflerimize emin adımlarla ulaşacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon Gerzeli hemşehrilerimize seyir zevki bol, futbol izletmek istiyoruz.

Gerze Gücü Spor’ un yeni transferlerle daha başarılı karşılaşmalara ve skorlara imza atacağını düşünüyorum ve yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Antrenör Ufuk Yetim kimdir?

1980 yılında Samsun’ da doğdu. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi BESYÖ bölümünden mezun olan başarılı antrenör Ufuk Yetim, futbol antrenörlüğüne 2017-2018 sezonunda Altınyayla Spor Kulübünde başladı.

Gürün Şalspor ve  Sinop spor kulüplerinde çalışan Yetim, geçtiğimiz yıl Gerze Belediyespor’ u çalıştırmıştı.

AdminAdmin