Spor
Giriş Tarihi : 04-12-2021 09:29   Güncelleme : 04-12-2021 09:57

Gerze Gücü'nde Yeni Transferler

Gerze Gücü Yeni Transferleriyle Gücüne Güç Kattı

Gerze Gücü'nde Yeni Transferler

Gerze Gücü Spor, 2021-2022 futbol sezonunda yeni transferlerini tanıtmak amacıyla basın açıklaması yaptı.

Kulüp Başkanı Fatih Ergün 22 futbolcunun takımlarına transfer edildiğini kaydetti.

19-23 yaş aralığındaki sporcuların birçok il ve ilçeden olduğunu, bununda güzel bir Türkiye mozaiğini yansıttığını ifade ederek Gerze Gücü Spor’ un yeni transferlerle daha başarılı karşılaşmalara ve skorlara imza atacağını söyledi.

Ergün, "yeni transferlerle Amatör Ligde mücadele eden Gerze Gücü Spor’un asıl amacı her ne kadar başarılı futbol oynamak olsa da, altyapıdaki futbolculara daha büyük takımlara gidebilme imkânını da sağlamak istiyoruz" dedi.

Ergün, amatör ligde oynayan A takımında, U 14, U 13, U 12, U 11 ve U 10 kategorilerde,  Gerze Gücü sporcularının oynadığını, kulüp bünyesinde ise lisanslı 90 sporcunun bulunduğunu belirtti.

Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kalfaoğlu, Kulüp Yöneticileri ve sporcular iştirak etti.

Başkan Şensoy, imza töreninden sonra yaptığı konuşmada sporun her şeyden önce kardeşlik ve kaynaştırmada en etkin faaliyetlerden birisi olduğunu kaydederek, amatör ruhla yapılan sporun kaliteyi getirdiğini belirtti.

Başkan Şensoy, “gençlerimizi bir çatı altında toplayan Gerze Gücü Spor yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

AdminAdmin