Spor
Giriş Tarihi : 19-02-2023 15:19   Güncelleme : 19-02-2023 15:25

Gerze Gücü'nden flaş karar: Takım ligden çekildi

Sinop Büyükler Futbol Ligi takımlarından Gerze Gücü Spor'un ligden çekildiği açıklandı.

Gerze Gücü'nden flaş karar: Takım ligden çekildi

Sinop Büyükler Futbol Ligi takımlarından Gerze Gücü mütevazi takımıyla ilk yarıyı tamamladı. Kulüp Başkanı Fatih Ergün yaptığı açıklamada, kulübün yalnız bırakıldığını belirterek, ligden çekildiklerini söyledi. 

KULÜP BAŞKANI ERGÜN: YALNIZ BIRAKILDIK!
Fatih Ergün açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "2022-2023 sezonuna çoğunluğu üniversite  öğrencilerinden, Sinop merkez ağırlıklı  futbolculardan takımımızı kurduk. Mütevazi  kadromuzla, bir şeyler  yapmayı, önceliğimiz gençleri spora yöneltmek, kötü alışkanlıklardan  korumak, boş vakitlerini iyi bir şekilde rehabilite  etmekti. Ben, yönetim kurulu ve antrenörümüz Ufuk Yetim ile çok iyi şekilde hazırlandık. Son üç maçınızı  inanılmaz yüksek seviyede  ve iyi futbol oynayarak ilk yarıyı bitirdik .Yalnız  şunu  demeden geçemeyeceğim, çok yalnız  kaldık, çok yalnız  bırakıldık. Gerze'nin ileri gelenleri tarafından çok yalnız bırakıldık. Bunu açıkça söylemek  istiyorum. Bu sebepten ötürü  futbolcularımın çoğunluğu Sinop merkezde oldukları  için, maalesef maçlarımızı  artık Sinop merkezde oynama kararı aldık. Bizler spor adamları, ilçemizin en iyi şekilde temsil edilmesini, sosyal, kültürel yönden, ilçemize nasıl faydalı olabiliriz düşüncesi  içindeyiz. Ama bakıldığında yalnız bırakılınca da insan soğumuyor değil yaptığı  işlerden. Ama sıkıntı  değil, ben ilçem için elimden  geldiğince hep iyiye gitmesi  için çalışacağım.

Ama spor kamuoyu şunu bilmeli ki;  2010-2011-2012 ve 2013 doğumlu yetenekli çocuklarımla gurur duyacağınız bir Gerze Gücü Spor olacak. Takımızın Teknik Sorumlusu Ufuk Yetim hocam kişiliği ve tecrübesi ile katkı sağladı ondanda Allah razı olsun. Seneye Gerze halkı ve ileri gelenlerde inşallah sahip çıkarlar diye düşünüyorum. 

Deprem dolayısıyla, futbolcularımızın büyük  çoğunluğu üniversite öğrencisi  olduğu için, futbolcularımız  memleketlerine  gittiler. Maalesef geri gelemeyecekler o yüzden  bizde yönetim  kurulu, antrenörümüzle birlikte karar aldık. O sebeple A takımımızı ligden çekiyoruz. Geride kalan tüm  maçlarda diğer takımlara başarılar  diliyorum".

AdminAdmin