Spor
Giriş Tarihi : 19-02-2020 14:02   Güncelleme : 19-02-2020 14:29

Gerze HEM Judo Her Yerde Lider

Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü Judo Takımı, Amasya, Afyonkarahisar ve Çankırı illerinde yapılan müsabakalara katılarak oradan da başarı ile döndüler.

Gerze HEM Judo Her Yerde Lider

Gittikleri her ilde yapılan her müsabakada başarıları ile nam salan Gerze Halk Eğitim Merkezi Judo Takımı bu sefer de Amasya, Afyonkarahisar ve Çankırı’da yapılan müsabakalarda başarı elde ettiler.

Amasya’da 8 – 9 Şubat tarihlerinde yapılan Anadolu Yıldızlar Lig müsabakalarında Gerzeli Judocular 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile Sinop karmasının topladığı 57 puanın 42’sini elde ederek Sinop’u da tek başına yarı finale taşıdı.

Afyonkarahisar’da 15 – 16 Şubat’ta gerçekleşen okul sporları Gençler Türkiye finaline gitmeye hak kazanan Gerze Halk Eğitim Merkezi judocularından Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Yasemin Çoban 52. Kg. bayanlar kategorisinde Türkiye beşinciliğini elde etti.

Çankırı’da ise 16 Şubat’ta yapılan 1. Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvasına Baran Akpınar refakatinde katılan Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Judo Takımı 3 altın, 7 gümüş ve 16 bronz madalya ile minikler ve yıldızlar kategorisinde topladıkları puanla Sinop’a ayrı ayrı üçüncülük kupası kazandırdılar.

Judocu sporcularımız başta olmak üzere, antrenörleri ve emek veren herkesi tebrik eder başarılarının devamlılığını dileriz.

AdminAdmin