Spor
Giriş Tarihi : 16-01-2023 09:53   Güncelleme : 16-01-2023 09:58

Gerze’ nin takımları, 1 dakikalık protesto yapacak

Sinop Amatör Liginde ilçemizi temsil eden 3 takım, bu hafta oynanacak müsabakalarda topa dokunmayarak ve hakemlere sırtlarını dönerek protesto yapacaklar

Gerze’ nin takımları, 1 dakikalık protesto yapacak

Gerze temsilcisi 3 takımın yayınladığı ortak bildiride Gerze takımlarına karşı yapılan hakem hataları yapıldığı, yapılan resmi müracaatların da hiçbir şekilde sonuç vermediği kaydedildi.

Yapılan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi: GERZE BELEDİYESPOR-GERZESPOR-GERZE GÜCÜ SK ORTAK BİLDİRİSİDİR

Bilindiği üzere Gerze ilçesi, diğer il ve ilçelere istinaden Sinop Amatör Ligi'nde 3 takımla mücadele etmekte ve bu sayede Sinop Amatör Ligi açılabilmektedir.

Ancak, Gerze takımlarına karşı yapılan bile isteye hakem hataları takımlarımızın harcadığı paralara ve emeklere yazık etmektedir. Ortada açık bir şekilde emek hırsızlığı vardır.

Gerçekleşen bu hakem hatalarına karşı yapılan resmi müracaatlar hiçbir şekilde sonuç vermemiş ve kulüp yöneticilerimiz hiç bir şekilde kaale alınmamaktadır.

Tertip edilen bu düzene tepki göstermek adına 22 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan Gerze Belediye Spor-Tersanespor, Gerzespor-Sinopspor ve Boyabat Saryeş-Gerze Gücü SK müsabakalarında Gerze takımları 1 dakika boyunca topa dokunmayarak ve hakemlere sırtlarını dönerek protesto yapmaya, ayrıca bu art niyetli davranışlar devam ederek çözüme kavuşturulmadığı müddetçe de 3 Gerze takımını ligden çekeceğimizi kamuoyuna bildiririz.

Gerze Belediye Spor-Gerze Spor- Gerze Gücü SK Yönetimi”

AdminAdmin