Spor
Giriş Tarihi : 03-03-2015 22:47   Güncelleme : 04-03-2015 13:19

Gerzeli Judo Hocalarından Tepki

Gerzeli Judocuların Müsabakalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen judo minderlerinin İl Müdürlüğü tarafından müsabaka bahanesiyle alınıp 21 gün sonra yerine eski ve yırtık dökük minderlerin gönderilmesi tepki çekti.

Gerzeli Judo Hocalarından Tepki
 Gerze'de yoğun bir faaliyet yürüten ve resmi müsabakalarda göstermiş oldukları başarıların yanı sıra, milli takıma kazandırdıkları sporcu ve hakemlerle de büyük bir övgü toplayan Gerze Judo Takımı, başarılarının bir nişanesi olarak kendilerine hediye edilen Judo minderlerini, müsabaka bahanesiyle isteyen Gençlik Spor İl Müdürlüğünün 21 gün kendi uhdesinde tutarak, daha sonradan yerine eski ve yırtık dökük minderleri göndermesine tepki gösterdi.

Gerzeli sporcuların başarısında büyük bir emeği olan Judo hocaları haksızlığa uğradıklarını iddia ederek, sosyal medya hesaplarından yaşanan duruma tepki gösterdi. 4 günlük müsabaka için istenilen minderlerin 21 gündür iade edilmediğinden yakınan judo hocaları, 21 gündür laminent üzerinde sporcuların eğitim görmek zorunda kaldığını kaydederek yaşanan haksızlığa tepki gösterdi.

Yeni Minderlerimizi Alıp Eski Minder Gönderdiler!

Gerze Judo takımı hocaları, sosyal medya hesaplarında yayınlamış oldukları yazıda "Sporcularımızın alın teri ile Gerze ye kazandırdığı yeni judo minderlerini alıp Sinop un bükülmüş, yırtık, paslı, lekeli, eski minderlerini gönderdiniz." diyerek, yapılan haksızlığı açık bir şekilde gözler önüne sererken, İl Müdürlüğünün malzeme dağıtımında da Gerze'ye üvey evlat muamelesi yapıldığı iddia edildi.

İşte Judo Hocalarımızın ifade ettiği açıklama

4 günlük müsabaka için şu yoğun faaliyet döneminde 21 gündür laminant üzerinde ses etmedik ama yapılan ayıp ancak size yakışır. Sporcularımızın alın teri ile Gerze'ye kazandırdığı yeni judo minderlerini alıp Sinop'un bükülmüş, yırtık, paslı, lekeli, eski minderlerini gönderdiniz.

Başarılı olduğunuz tek alan başarısızlık maalesef. İspatı mı? Yaptığınız bu ve benzeri uygulamalar sayesinde; ev sahibi olduğunuz Ortaokullar gurup müsabakalarında madalya alamayan tek il Sinop (geçen yıl sporcumuz İrem Özcan Türkiye şampiyonasında 3.lük finali yaptı), yine ev sahibi olduğunuz Analig gurup müsabakalarında Sinop ne kız ne erkek takımı çıkartamadı(geçen yıl hem kız hem erkek takımı yarı finale çıktı) milli takıma sporcu giderken iki yıldır yeni sporcu yetişmiyor.

Malzemeleri keyfi dağıttınız. Milli takıma girmeyi hak etmiş ama bir çorap bile hak etmemiş sporcularımız. Web ana sayfanızda bir tek başarı yok, olan il birinciliği, gurup müsabakası yaptık haberi. Organizasyon şirketi mi, Gençlik Hiz.Spor Md.lüğü mü? Lisanslı sporcu sayısı düşmüş, başarı arttırmak varken eskiyi arar olmuşuz.

Siz adil olacaksınız ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, bütünün parçası olalım, saygı duyalım.

AdminAdmin