Spor
Giriş Tarihi : 07-01-2020 15:58   Güncelleme : 08-01-2020 11:25

GerzeSpor 70 Yaşında

1950 yılında kurulan Gerze Sporun 70 yılına özel, dünden bugüne çektirilen fotoğraflar eşliğinde yeni yılda takvim bastırıldı.

GerzeSpor 70 Yaşında

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü benimsemiş ve ilke edinmiş Gerze Spor 70 yaşında.

1950 yılında kurulan ve ilçemizi futbolda en güzel şekilde temsil eden Gerze Spor, 70.ci yılına özel geçmişten bu güne kulüpte top koşturan sporcuları takvim sayfalarına taşıyarak, şükranlarını bir kere daha göstermiş oldu.

Gerze Sporda top koşturan geçmişten günümüze gelen Gerze Spor gönüllüleri, bu formayı gururla taşıyanların dünde olduğu gibi bugünde de ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Gerze Spora sahip çıkmaya davet ederken, bu bayrağın sonuna kadar en güzel şekilde ayakta tutulması, kulübün eski enerjisine yeniden kavuşması için desteklerin devam etmesi istendi.

Gerze’de, futbol konusunda altyapıyı oluşturan, gençlere bu noktada yön veren, kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yönlendiren en büyük etkenlerden biri olan Gerze Spor günümüze kadar yüzlerce genci spora kazandırarak ve onları meslek sahibi yaptı.

Gerze Spora gönül veren üyeler ise  “Biz bu kulübe gönül verdik. Her şeyden çok daha önemli olan ilk öncelik ise yeni neslin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması. Bizlerde bu takımda top koşturmuş, sporda iz bırakmış büyüklerimizi, sporcularımızı takvim yapraklarına taşıyarak ahde vefa göstermek istedik” diyerek duygularını ifade ettiler.

AdminAdmin