Spor
Giriş Tarihi : 06-05-2023 15:11   Güncelleme : 07-05-2023 00:30

Gerzespor, yeni lokal açılışını gerçekleştirdi

İlçemizin köklü ve başarılı spor kulüplerinden Gerzespor 1950, Hamidiye Mahallesi Selvi Caddesi No: 7’ deki lokalini yeniledi

Gerzespor, yeni lokal açılışını gerçekleştirdi

Gerzespor 1950 Kulübü Lokali yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başladı. Bugün düzenlenen törenle hizmete başlayan Gerzespor 1950 Lokalinin açılış kurdelesini Gerzespor yönetim kurulu üyeleri, MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammet Şentürk, eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Yüksek ve Mete Çağdaş ve Gerzespor’ un eski futbolcusu Mehmet Gür birlikte kesti.

Kurdele kesiminde konuşan Gerzespor Yönetim Kurulu üyeleri, “1980’ li yıllardan beri gerek yöneticilerine gerek futbolcularına yuva olmuş lokalimizi daha iyi daha güzel hale getirmek için yola çıktık. Öncelikle kulübümüze hizmet etmiş yöneticilerimize, futbolcularımıza şükranlarımızı sunar ve ebediyete uğurladığımız aile bireylerimizi de minnetle yad ederiz.

Yenilenen yüzüyle lokalimizin açılışında maddi manevi yanımızda olan herkese Gerzespor Ailesi olarak teşekkürü borç biliriz” ifadelerini kullandılar.

Kurdele kesiminin ardından Kulüp Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk, Gerzespor’ un eski futbolcu ve hocalarından olan Mehmet Gür’ e plaket takdiminde bulunarak takım adına verdiği emeklerden ötürü teşekkür etti.

Açılış programı yapılan ikramların ardından sona erdi.

AdminAdmin