Spor
Giriş Tarihi : 09-12-2022 16:05   Güncelleme : 09-12-2022 16:28

İbrahim Diarra Gerze Belediyespor'da

2022-2023 Sinop Amatör Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Gerze Belediye Spor bir ilke daha imza attı

İbrahim Diarra Gerze Belediyespor'da

Geçtiğimiz sezon Karabük Dökecek Spor'u şampiyonluğa taşıyan Mali'li hücum oyuncusu İbrahim Diarra Gerze Belediye Spor Başkanı Gökhan Giresun ve As Başkan Deniz Mızraklı'nın katılımıyla düzenlenen törenle resmen Gerze Belediye Spor' la anlaştı.

Gerze'de ilk siyahi futbolcu olacak olan Diarra, Gerze Belediye Spor' da olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Diarra yaptığı açıklamada, "Gerze Belediye Spor ailesine katıldığım için çok memnunum. Anlaşma aşamasında Gerze'yi ziyaret ederek takımı ve yönetimi daha yakından tanımak fırsatım oldu. Gerek Gerze halkı, gerek takım arkadaşlarım gerekse Başkan Gökhan Giresun, As Başkan Deniz Mızraklı ve Teknik Sorumlumuz Ercan Kaya ile Akın Ünyeli benimle yakından ilgilendiler. Burada gerçekçi hedeflerden bahsedildi. Ben de takımın şampiyonluğa ulaşıp BAL'a çıkmasında takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Gerze Belediye Spor Başkanı Gökhan Giresun ise Diarra' yı Gerze Belediye Spor' a kazandırdıkları için çok mutlu olduğunu kaydederek "kendisinin taliplerini biliyorduk ancak biz tamamen maddiyatın dışında konularla kendimizi en güzel şekilde ifade ederek bir ilişki kurduk. Bunun sonucunda da Gerze'de bir ilke imza atarak Diarra ile anlaştık. İki tarafa da hayırlı olsun. Yolun sonu şampiyonluk olsun" diye konuştu.

AdminAdmin